Liberalul Robert Sighiartău demontează diversiunile PSD: Județele câștigate de PNL au de acum opțiunea dezvoltării rapide prin investiții!

Share:

Victoria PNL de la alegerile locale arată, înainte de toate, că românii vor o altfel de administrație publică, una profesionistă, europeană, transparentă, pliată pe nevoile cetățenilor. Am asistat la o luptă extrem de dificilă, în care singurii care au contat, cu adevărat, au fost românii, milioanele de români. O luptă pentru normalitate, pentru respect, pentru modernizarea unei Românii care merita mult mai mult după ani grei în care iresponsabilitatea, incompetența și impostura administrațiilor locale PSD au reprezentat o frână împotriva depolitizării, eficientizării și reformării la nivel local, și nu numai, a țării.

Scrutinul din 27 septembrie a reprezentat, însă, doar un succes de etapă. Fără o victorie la parlamentare, modernizarea României va rămâne, însă, departe. Doar cu o majoritate clară în Parlament pot fi puse în practică planurile de dezvoltare a României.

Tânărul Robert Sighiartău este unul dintre liberalii care crede, cu încăpățânare, în viitorul României. Într-o țară demnă, cu instituții reformate și eficiente, cu o clasă politică nouă, cu un Parlament dornic să-și subordoneze acțiunile interesului național. Pentru că, până la urmă, tot ceea ce contează sunt cetățenii, bunăstarea acestora.

În stilul caracteristic, tranșant, secretarul general al PNL a demontat, pe pagina sa de Facebook, ipocrizia liderilor PSD. Prea mult dispreț la adresa românilor, prea multe iluzii vândute, prea multe lozinci mai mereu uitate în pliantele PSD, prea multă dezamăgire…

Potrivit liderului liberal, Guvernul PNL a făcut cele mai mari investiții din ultimii zece ani: 30 miliarde lei în primele 9 luni din 2020, deși a fost un an de criză sanitară și economică.

“Bugetele de dezvoltare ale județelor cu administrație PNL au fost de 2 sau chiar de 3,5 ori mai mari decât bugetele prevăzute de PSD la începutul lui 2020 pentru județele unde aveau șefia consiliului județean.

În Constanța, Vrancea sau Prahova, după ani de conducere PSD, alegerile locale au fost câștigate de PNL, iar aceste județe au de acum opțiunea dezvoltării rapide prin investiții.

Viziunea PSD, a consumului nesăbuit, impunerii de taxe și redistribuirii sărăciei, duce la stagnare și ruinarea infrastructurii.

Viziunea PNL este cea a dezvoltării economice prin investiții, încurajarea antreprenorilor, taxe mai mici și mai puține, ca banii să rămână la oameni și în companii pentru creșterea afacerilor și producerea bunăstării”, a precizat, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

„Guvernul PNL a făcut cele mai mari investiții din ultimii zece ani: 30 miliarde lei în primele 9 luni din 2020, deși a fost un an de criză sanitară și economică.
Guvernul PNL a investit în 9 luni (30 miliarde lei) mai mult decât a investit PSD în întreg anul 2017 (26,8 miliarde lei), ori decât s-a investit în tot anul 2016 (28,7 miliarde lei).
Guvernul PNL a investit în ianuarie-septembrie 2020 cu 7 miliarde lei mai mult decât a făcut-o guvernul PSD în aceeași perioadă din 2019.
Guvernul PNL a schimbat structura finanțării investițiilor. Din cele 30 miliarde lei, o treime (10,5 miliarde lei) sunt investiții din fonduri nerambursabile. Este cea mai mare pondere din ultimii zece ani”, a mai punctat Robert Sighiartău.
I.Badea 
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.