Mirel Rădoi, declarație șocantă: Când eram selecționer la U21 am primit 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător!

0

Mirel Rădoi vine cu mărturii surprinzătoare din perioada în care era selecţionerul României U21. Acesta a declarat că mai mulţi oameni au încercat să îl „mituiască” cu 50.000 de euro pentru a chema un anumit jucător.

Rădoi este cel care a adus echipa de tineret la performanţa cea mai mare. Echipa coordonată de el a ajuns până în semifinale la Euro 2019, chiar dacă lui Rădoi au încercat să îi pună beţe în roate. Lăsând la o parte chestiile tehnice, selecţionerul a avut parte de foarte multe provocări.

„E și greu ca cineva să încerce. A fost oarecum un zvon, când eram la tineret, în care cineva a încercat oarecum. I-am zis că sunt de acord, «pentru 50.000 de euro o să îți iau jucătorul, dar să știi că în secunda 2 după ce mi-ai adus banii, poliția e la ușă!».

Au încercat să spună prin anumite persoane, să ajungă la urechea mea, că sunt în stare anumiți oameni să dea bani, dacă ajung anumiți jucători la echipa națională. Acolo, în sistemul ăsta ne-am învârtit. Cine și-a putut închipui că poate veni cu orice sumă la mine și să creadă că voi chema un jucător? Ce aș vrea să mai încerce cineva cu mine, apoi să dea cu subsemnatul”, a spus Mirel Rădoi la TV Telekom Sport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.