Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț, revoltat: Guvernul interzice Ziua Națională a României!

Share:

Ludovic Orban a declarat în anunțul făcut azi, aproape cu satisfacție și aroganță, că nu mai avem voie să sărbătorim Ziua Națională pe 1 decembrie, din cauza virusului “pervers”..!

„Normal că vom sărbători Ziua Naţională, dar vor fi respectate toate regulile de protecţie sanitară (…) Cu siguranţă nu va mai fi acea paradă. Cu siguranţă, nemaifiind parada, nu va mai exista motiv ca oamenii să asiste la paradă. Va fi o sărbătorire în condiţii mult mai stricte, care să ţină cont de numărul maxim de persoane în spaţiu deschis care pot să participe la un eveniment, 50 de persoane. Sunt reguli pe care le vom respecta cu stricteţe”, (….) Obiectivul nostru este să reducem numărul de persoane care contractează acest virus pervers.”

Eu cred că toți acești trădători care sunt azi la putere au o agendă foarte clară prin care ne-au batjocorit credința, ne-au interzis pelerinajele la Sfinții noștri, iar acum ne interzic și sărbătorirea Zilei Naționale a României..

Practic ne interzic cam tot ceea ce are legătură cu identitatea noastră românescă.

În schimb ne împing să mergem la VOT, ca să se aleagă iar pe ei (bineînțeles prin fraudare, așa cum ne-au obișnuit) pe 6 decembrie, pentru a ne confisca definitiv Parlamentul și întreaga țară..!

Sper că știți ce avem de făcut..! Ne vom ruga și ne vom RIDICA..!

De peste 20 de ani cânt Imnul nostru “Deșteaptă-te române” peste tot în lume de Ziua Națională, sărbătoare sfântă a Apostolului Andrei, protectorul României, dar și Ziua Românilor de pretutindeni.

Cu atât mai mult în acest an, când de peste opt luni de zile suntem mințiți și batjocoriți de acești mari incompetenți și corupți ai puterii, declar public că eu Nicolae VOICULEȚ, pe 1 decembrie 2020, indiferent de consecințe, nimeni și nimic nu mă va opri ca să cânt românilor mei, de sub tricolorul nostru românesc, Imnul Național al României.

Nicolae Voiculeț

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.