Un uriaș fake news marca PSD: România are printre cele mai multe cazuri, zilnice, de infectări cu COVID din Europa!

Share:

PSD și aplaudacii lor de la televiziunile de casă continua să arunce, pe piață, tot mai multe fake news-uri. Disperarea lui Ciolacu și a celorlalți pesediști a atins cote de avarie în contextul în care pe 6 decembrie, în ciuda protestelor lor vehemente, vor trebui, din nou, să dea testul votului. Iar asta le provoacă coșmaruri interminabile!

Amânarea alegerilor parlamentare reprezintă o uriașă miză pentru mai-marii PSD. Știu foarte bine că peste o lună și cinci zile vor primi o nouă palmă din partea electoratului și, în consecință, vor mai rămâne încă patru ani într-o opoziție deranjant de austeră pentru găștile și impostorii din partid.

Ni se spune, la unison, de dimineață până seara, cum Guvernul Orban nu este capabil să gestioneze pandemia de COVID-19. Și cum numărul românilor infectați cu COVID-19 crește alarmant. Se vinde, mincinos. populației iluzia potrivit căreia România are printre cele mai mari cifre la capitolul “noi cazuri de coronavirus”. Și asta, nu-i așa, se datorează, “incompetenței liberalilor”!

Un uriaș fake news rostogolit în disprețul unei realități care arată radical diferit! Este adevărat că numărul cazurilor de COVID a crescut mult. În toată lumea, în toată Europa, numărul acestora a “explodat”, iar România nu putea face notă discordantă!

Cum arată, în realitate, cifrele prezentate de site-ul omologat www.woldometers.info în privința aspectului dezbătut. Să luăm, spre exemplu, cifrele de sâmbătă 31 octombrie și să vedem cum ne raportăm în comparație cu celelalte state ale UE în privința numărului de infectări din ultimele 24 de ore.

Sâmbătă, România a avut 5753 de noi cazuri de infectări cu coronavirus la o populație de peste 19 milioane de locuitori. La 36.181 de teste! Mult, puțin?

Spre exemplu, Belgia a avut 20.056 de noi cazuri la o populație de peste 11 milioane.

Olanda-9.804 cazuri la o populație de peste 17 milioane.

Cehia-6.772 de cazuri la o populație de peste 10 milioane.

Polonia-21.897 de cazuri la o populație de peste 37 de milioane de locuitori.

Franța-35.641 de cazuri la o populație de peste 65 de milioane de locuitori.

Austria-6.349 de cazuri la o populație de peste nouă milioane.

Italia-31.758 de cazuri la o populație de peste 60 de milioane de locuitori.

Marea Britanie-21.915 cazuri la o populație de 68 de milioane.

Ungaria-3.908 cazuri la o populație de peste nouă milioane.

Portugalia- 4007 noi cazuri la o populație de peste 10 milioane.

Spania-peste 25.000 de noi cazuri la o populație de 46 de milioane de locuitori.

Grecia-3055 de cazuri la o populație de peste 10 milioane.

Slovacia-2573 de noi cazuri la o populație de doar cinci milioane și jumătate de locuitori.

Luxemburg-799 de cazuri la o populație de 600.000 de locuitori.

Slovenia-1797 de cazuri la o populație de două milioane de locuitori.

Croația- 2769 de cazuri la o populație de patru milioane de locuitori.

Am prezentat realitatea din 15 state europene și veți vedea că la milionul de locuitori România stă cel mai bine! Dar nu este oare mai profitabil și bănos din punct de vedere electoral sau jurnalistic să fii o lichea mincinoasă care pervertești, cu un jigodism greu imaginabil, realitatea! Dacă ne raportăm la cifrele de mai sus rezultă că Guvernul Orban a gestionat mai eficient pandemia decât toate țările,unele cu sisteme de sănătate mult mai performant decât noi, de mai sus! Și asta, în ciuda, boicotului sistematic al unui Parlament dominat de PSD care s-a opus, iresponsabil, mai tututor măsurilor de combatere a pandemiei anunțate de liberali.

În fața imposturii și a duplicității pesediste nu poți să contraataci decât cu cifre concrete. Oficiale. Cum au făcut de-a lungul acestui an dificil Orban, Cîțu, Violeta Alexandru…

Se aude Ciolacu? Se aude Ponta? Se aude Tăriceanu? Ziua scadenței se apropie pentru fiecare dintre voi! AMR 35!

I.Badea

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.