Dan Cristian Popescu: „Îi îndemn pe români să fie precauți, dar să vină la vot!”

0

Desemnarea fostului viceprimar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, pe listele PSD București la Camera Deputaților, a reprezentat o decizie abilă a mai-marilor social-democrați. Votat de peste 36.000 de alegători la scrutinul din  27 septembrie, Dan Cristian Popescu va aduce, pe 6 decembrie, o zestre electorală importantă PSD București. Bucurându-se de o credibilitate uriașă în sectorul 2, Dan Cristian Popescu a avertizat Guvernul Orban să pună mai presus siguranța românilor, nu interesele de partid.

„PSD a făcut tot ce a putut pentru ca alegerile să poată fi organizate în condiții cât mai sigure, nu în vârf de pandemie. Apelul nostru ferm, adresat guvernului, a fost să pună pe primul loc siguranța românilor, nu interesele de partid.

Îi îndemn pe români să fie precauți, dar să vină la vot! Cel mai mare rău, pentru țară, dar și pentru fiecare român, ar fi continuarea politicilor dezastruoase de până acum. Ar însemna alte sute de mii de locuri de muncă pierdute, tăieri de pensii, de salarii, zeci de mii de afaceri distruse, vânzarea pe nimic a cea a mai rămas în proprietatea statului și împrumuturi de nesuportat pentru generațiile viitoare.

Împreună alegem siguranța unui trai mai bun!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.