Declarație șocantă: Michael Schumacher nu poate vorbi, comunică doar din priviri!

Michael Schumacher nu a mai fost văzut după accidentul teribil suferit la schi acum 7 ani. Fostul campion mondial de Formula 1 trăiește departe de ochii lumii, iar controversele legate de starea sa de sănătate nu au întârziat să apară.

Jean Todt, fostul său șef de la Ferrari și actualul președinte al Federației Internaționale de Automobilism, a rămas unul din puținii prieteni care-l vizitează regulat pe Michael Schumacher.

„El continuă să lupte, împreună cu familia și cu medicii care-l îngrijesc. Eu trec des să-l văd, ne uităm la televizor împreună”, a dezvăluit Jean Todt într-un interviu pentru cotidianul olandez De Telegraaf.

Michael Schumacher al locui, de fapt, împreună cu familia într-o vilă din Mallorca, cumpărată acum 3 ani de la președintele lui Real Madrid, Florentino Perez. Villa Yasmin este casa pe care Corinna Schumacher a achiziționat-o pentru 30 de milioane de euro, dar a negat mutarea chiar dacă primarul localității spaniole dezvăluise că familia pilotului german a părăsit reședința din Elveția și vine în Mallorca.

Informațiile confirmă astfel declarațiile fostei soții a lui Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci.

„Michael nu poate vorbi, comunică doar din priviri. Doar trei persoane au voi să-l viziteze, știu despre cine este vorba. Oricum acum s-a mutat în Spania, iar soția lui a amenajat acolo un spital într-o vilă,” dezvăluise Elisabetta Gregoraci.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.