Rectificarea bugetară, în a doua săptămână din noiembrie!

0

Rectificarea bugetară va avea loc în a doua săptămână din noiembrie, în condiţiile în care Ministerul Finanţelor a primit nevoile ordonatorilor de credite. Anunţul a fost făcut, luni, de ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, care a precizat că priorităţile Guvernului sunt sănătatea, investiţiile şi asigurarea independenţei financiare a României.

Florin Cîţu a anunţat că va face publice peste câteva zile detalii despre rectificarea bugetară.

„Avem execuţia pentru luna octombrie pentru fiecare ordonator în parte. Am primit nevoile de finanţare pentru fiecare ordonator în parte. Vom pregăti rectificarea bugetară care o să fie gata în a doua săptămână a lunii noiembrie”, a precizat ministrul Finanţelor.

Cîţu a explicat că principalul obiectiv este menținerea deficitului bugetar anunțat la precedenta rectificare, de 8,6% din PIB.

„Priorităţile au fost în acest an şi rămân în perioada următoare: sănătate, investiţii, asigurarea independenţei financiare a României. De aici pornim şi rectificarea bugetară şi de aici pornesc toate scenariile pentru 2021 şi 2024”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.