Scandal: Bogdan Stanoevici refuză să poarte masca de protecție!

0

Bogdan Stanoevici, fost ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul condus de Victor Ponta, a explicat, marţi, de ce nu a purtat mască de protecţie în cadrul unei conferinţe de presă, cu toate că acest lucru este obligatoriu în spaţii închise. El consideră că nu încalcă legea pe motiv că „masca o poartă oamenii bolnavi”.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port mască este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă.

Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune mască s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut Bogdan Stanoevici.

Fost ministru al Românilor de Pretutindeni în Guvernul condus de Victor Ponta, Stanoevici a participat, marţi, la sediul Partidului Ecologist Român, la o conferinţă de presă, în calitate de candidat al formaţiunii la Mureş pentru Camera Deputaţilor, alături de Şerban Nicolae şi Cătălin Ivan.

Spre deosebire de ceilalţi doi politicieni, Stanoevici nu a purtat mască de protecţie, cu toate că a fost atenţionat inţial de jurnalişti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.