Robert Sighiartău: Guvernul PNL a semnat contractele de finanțare pentru spitalele regionale de la Iași, Craiova și Cluj. PSD a blocat, timp de trei ani, aceste proiecte!

0

Guvernul Orban continuă lupta cu o pandemie necruțătoare, care a infectat sute de mii de români și a ucis peste 7.000 dintre aceștia. În timp ce mai-marii PSD  sunt deciși să vândă noi iluzii românilor, în tentativa de a-i înșela încă o dată, blocând orice initiativă a liberalilor și încercând să puncteze electoral (rușinos!) din tragedia milioanelor de români, Guvernul PNL încearcă să reducă, prin toate mijloacele, consecințele sanitare și economice generate de acest blestemat de COVID-19.

Dezvoltarea României reprezintă pariul guvernării liberale. Pariul reformării sistemului de sănătate, pariul modernizării unei administrații publice căpușate de politruci cocoțați în funcții cheie doar pe baza apartenenței la PSD, pariul unui parteneriat eficient Guvern-Președinție-Parlament subordonat interesului național, pariul recredibilizării unui sistemul judiciar pervertit de Iordache, Nicolicea, Șerban Nicolae, Codrin Ștefănescu, iar lista este prea lungă pentru a fi redată integral. Pesediști zeloși, disperați să subordoneze actul de justiție, doar, doar, și-or salva (demersuri inutile însă!) fostul șef de partid, condamnatul Liviu Dragnea, de brațul lung al procurorilor și magistraților. Acum „nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase”!

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, face, din nou, o comparație relevantă între modul în care PNL și PSD se raportează la sistemul de sănătate, dar și la capitolul investiții concrete. Machete mincinoase vs. proiecte demarate. Demagogie vs. soluții. Iresponsabilitate vs. implicare. În fața diversiunilor PSD, argumentele sunt singurele care contează. Pentru că, în marea lor majoritate, sunt convins, românii vor alege pe 6 decembrie calea dreaptă, pro-modernizare, de urmat pentru România.

“Ilie Bolojan a anunțat un nou spital în Oradea, dedicat bolilor infecțioase, pe un teren pus la dispoziție de consiliul județean. În paralel, finalizează lucrările de extindere și modernizare a spitalului județean, dotat deja cu heliport. Săptămâna trecută, tot Bolojan a anunțat construirea drumului expres Oradea-Arad prin parteneriat între consiliile județene Bihor și Arad și primăriile reședințe de județ, toate liberale.

Adrian Veștea, șeful consiliului județean Brașov, construiește primul aeroport în România după 1989. Daniela Cîmpean, la Sibiu, transformă în realitate proiectul noului spital județean pe care l-a gândit special pentru a se califica la finanțare europeană.

În primele șase luni de guvernare, Guvernul PNL a semnat contractele de finanțare pentru spitalele regionale de la Iași, Craiova și Cluj. Timp de trei ani, trei guverne PSD au blocat aceste proiecte pentru care România ceruse finanțare la Bruxelles.

Liberalii Ilie Bolojan, Adrian Veștea, Daniela Cîmpean, miniștrii PNL arată cum anume Dezvoltăm România. Fără vorbe multe, cu proiecte solide, cu asumarea răspunderii și a deciziei și cu cooperare între autorități.

Sunt timpuri grele, dar România merge mai departe”, a precizat, pe pagina de Facebook, secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.