Traian Băsescu, cel mai important politician (român) postdecembrist, împlinește 69 de ani!

Share:

Fostul președinte al României, europarlamentarul PMP, Traian Băsescu împlinește pe 4 noiembrie vârsta de 69 de ani. Criticat de unii, apreciat de mulți alții, Traian Băsescu rămâne, de departe, cel mai influent lider politic postdecembrist. Un lider politic care a câștigat două mandate de președinte, care a traversat România, cu pierderi minime, printr-o criză economică devastatoare și care și-a asumat, în consecință, riscuri electorale uriașe și care nu va fi niciodată redus la tăcere. Oricâte diversiuni l-ar viza, oricâte campanii denigratoare l-ar avea ca țintă…

Traian Băsescu a câștigat, de altfel, și două mandate de primar general și a înființat PMP, un partid care a câștigat toate războaiele electorale, parlamentare, europarlamentare, locale și care continuă să crească. Traian Băsescu este un luptător care a făcut pentru România cât toți contestatarii săi la un loc. Faptul că este și astăzi, în picioare, apărând interesele României la Parlamentul European, spune multe despre omul și politicianul Traian Băsescu. Mai mult, faptul că a mers, în fruntea PMP, pe tineri bine-pregătiți, cu discurs, anvergură, care sunt pliați pe interesul național, precum Eugen Tomac sau Ioana Constantin arată flerul acestuia la oameni, la lideri, la politicieni de viitor.

Traian Băsescu merge mai departe și continuă lupta împotriva imposturii, iresponsabilității, aroganței și duplicității politice. A vorbit, mai mereu, tranșant, despre subiecte delicate pe care mulți alți politicieni le privesc, exclusiv, prin prisma calculelele electorale. Pozițiile sale ferme pe tema COVID au arătat, încă o dată, că un lider politic veritabil își expune și apără, argumentat, opiniile. Iar sănătatea populației a primat și continuă să primeze pentru Băsescu.

La mulți ani, Traian Băsescu!

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.