Cătălin Ivan, atac dezănțuit: La Iași, bătaie de joc la adresa copiilor și părinților. La București, Iohannis și Guvernul au scăpat total hățurile! 

0
Cătălin Ivan, candidatul Partidului Ecologist Român pentru Camera Deputaților în Iași și fondator al Alternativei Pentru Demnitate Națională acuză autoritățile locale și naționale că au scăpat total situația de sub control în criza medicală pe care o traversăm și că își pasează responsabilitatea în privința combaterii pandemiei cauzate de Sars-Cov-2. Candidatul PER constată că anunțurile diferite făcute ieri de Prefectura Iași și de Inspectoratul Școlar Județean referitoare la ziua închiderii școlilor în județ este ilustrativ pentru haosul total creat de un Guvern incompetent și de funcționari lași numiți politic.
„Ieri, incompetența lor doar ne condamna la sărăcie. Azi ne condamnă direct la moarte“, arată Cătălin Ivan, care reamintește că Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a recunoscut public faptul că după 6 Decembrie România va intra în lockdown. „Bună sau rea, o măsură fermă trebuie luată ca să previi pierderea de vieți, nu prea târziu, după ce visează PNL-ul să își așeze sacii în căruță. Acest «Nu cred că vom avea un lockdown până la alegeri» al lui Tătaru înseamnă că a scăpat porumbelul: «întâi ne votați și după aceea vă închidem de Crăciun, cât ne angajăm noi neamurile și pilele la Guvern, în Parlament și în fiecare localitate.

Politrucii care conduc România la nivel central și local, toți sub flamura Cotroceniului și a PNL-ului, ne vor omorî cu zilele prin luarea târzie de măsuri pentru combaterea pandemiei și lipsa totală de coerență în comunicarea deciziilor. Ieri, Inspectoratul Școlar Județean a anunțat că școlile se vor închide de azi, lucru care a stârnit panică printre părinți. În schimb, Prefectura penelistă a contrazis Inspectoratul, evident, tot de grija părinților, amânând închiderea cursurilor față în față. O bătaie de joc la adresa vieților părinților și copiilor.

De la Cotroceni, Președintele României ne anunță că măsurile luate de autorități au efect. Vedem efectul: creștem cu 1000 de cazuri pe zi și suntem astăzi la aproape 10.000 de noi cazuri active de îmbolnăviți cu covid.

Oamenii sunt, pe bună dreptate, disperați pentru că nu înțeleg ce mai vrea Guvernul de la ei. Autoritățile locale comunică prost sau deloc măsurile pe care le iau în Comitetele județene pentru Situații de Urgență. Dar urgența maximă a României a devenit incompetența crasă a celor care ne conduc. Ieri, incompetența lor doar ne condamna la sărăcie. Azi ne condamnă direct la moarte“!
Cătălin Ivan arată că miile de morți care vor reprezenta decontul organizării cu orice preț a alegerilor parlamentare din acest an sunt un preț mult prea cinic și prea crud pentru a aștepta ca PNL și Iohannis să fie sancționați doar la vot.

„Pierderea rușinoasă a alegerilor în 6 Decembrie de către PNL este un preț mult prea mic în comparație cu pierderea de vieți omenești. Azi decontăm în vieți omenești, la Terapie Intensivă, campania pentru alegerile locale și chermezele peneliștilor bucuroși că au câștigat pe ici-colo câte un post de primar. Mâine spitalele noastre nu vor mai putea face față valului de îmbolnăviri și ne vom plânge morții din cauza unor politicieni cinici. Este momentul să spunem STOP mascaradei alegerilor parlamentare organizate pe fondul pandemiei și să ne cerem dreptul la viață!“, încheie Cătălin

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.