O lecție despre prietenie adevărată. Andrei Carabelea, primarul de Piatra Neamț, alături de echipa PNL Sector 1, la acțiunile electorale!

0

Victoria tânărului liberal, Andrei Carabelea, la Primăria Piatra Neamț era mult, mult mai dificilă, fără susținerea prietenului și colegului său de partid, Sebastian Burduja. Modul în care Burduja și echipa sa l-au susținut, inclusiv în ultimele zile ale campaniei, pe Andrei Carabelea, într-un moment dificil în care lupta cu Dragoș Chitic, primarul pe atunci în exercițiu, era extrem de strânsă, a făcut diferența.

Iar Andrei Carabelea a câștigat Primăria Piatra Neamț dându-le o lecție celor care nu credeau în reușita sa! Iar Sebastian Burduja l-a susținut, necondiționat, din prima până în ultima clipă. O lecție despre camaraderie, despre prietenie, despre vise, speranțe și idealuri trăite împreună. Burduja și Carabelea sunt doi tineri liberali care cred cu încăpățânare într-o Românie modernă, europeană, într-o administrație profesionistă, competentă, într-o politică în care meritocrația trebuie, obligatoriu, să primeze.

Ieri, noul primar liberal de la Piatra Neamț, Andrei Carabelea, a participat la acțiunile electorale organizate de inimoasa echipă a PNL Sector 1, condusă de Sebastian Burduja, la rândul său, candidat din partea PNL București la Camera Deputaților.

Lupta electorală se anunță, și pe 6 decembrie, extrem de dură, iar, în consecință, liberalii din sectorul 1 se află, zi de zi, în mijlocul locuitorilor din sector. O luptă electorală printre oameni, alături de oameni, pentru oameni. Liberalii oferă o politică a soluțiilor și a proiectelor asumate, o politică în care cetățeanul, interesele sale, trebuie să primeze.

Parlamentul trebuie, obligatoriu, cucerit de partea binelui!

“ Minunata echipă PNL Sector 1 a avut un invitat de seamă la acțiuni: primarul proaspăt învestit al municipiului Piatra Neamț, .

Pentru mine, onoarea și bucuria sunt duble. Andrei este unul dintre prietenii mei de suflet, parteneri de vis pentru România #pebune și de drumuri pline de provocări în politică. Acum fix 4 ani, candidam ca împreună în Neamț, ca independenți, pentru Parlamentul României. Astăzi, eu candidez pentru Camera Deputaților pe listele PNL București iar el este primar ales într-un colț de rai, o victorie importantă și care a surprins pe mulți. Mai puțin pe mine, pentru că am știut mereu că ce e scris în stele se întâmplă. Nu neapărat când ne programăm, ci când e momentul potrivit.

Andrei este în București pentru întâlniri la cel mai înalt nivel, pentru a găsi soluții la cele mai stringente probleme ale orașului, pe care le-a preluat, dar nu le poate ignora, și pentru a pune la punct proiecte ample ce vor dezvolta Piatra, așa cum merită. Mulțumesc, prieten drag, ca ne ești alături în această campanie și că ai găsit timp pentru asta, între zecile de întâlniri și discuții din aceste zile. Mereu o bucurie să facem campanie împreună. Mai ales că, indiferent de loc, miza este aceeași: o Românie în care să vrem să rămânem.

Și mulțumesc tuturor colegilor neobosiți, care sunt zi de zi de vorbă cu oamenii, în toate colțurile sectorului. Așa se face politică, la firul ierbii. Iar ambiția și implicarea voastră mă fac mândru și onorat să fim parteneri de drum lung. Pe 6 decembrie vom cuceri Parlamentul de partea binelui. Împreună.”, a precizat pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

I.Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.