Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu: „PSD a introdus și crescut taxe. PNL a eliminat toate taxele introduse de PSD”

Share:
Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, continuă să demonteze, punctual, cu argumentele de rigoare uriașa duplicitate a liderilor PSD care continuă să dezinformeze populația. Potrivit ministrului Cîțu, „PSD înseamnă TAXE multe și mari, inflație galopantă-cea mai mare din UE ani la rand și dobânzi la cer”. Din păcate pentru liderii PSD, liberalii au numit la Ministerul Finanțelor Publice un profesionist care nu numai că a reușit să reducă la maximum impactul pandemiei de coronavirus asupra economiei, dar este și capabil să desființeze rapid, cu cifre concrete, diversiunile legate de bugetul de stat aruncate în spațiul public de mai-marii PSD.
„Impact devastator al măsurilor PSD pentru români,.
Să fie foarte clar. PSD înseamnă TAXE multe și mari, inflație galopantă-cea mai mare din UE ani la rand și dobânzi la cer.
Măsurile PSD, pe care le-am prezentat în detaliu săptămână trecută, vor duce în 2021 la:
– creșterea inflației de la 2.4%, cât este acum, la aproximativ 8%. În guvernarea PSD din 2017-2019 rata Inflației a crescut de al 0% la 5.4%.
– creșterea ROBOR de la 2.11, cât este acum, la aproximativ 6%. În guvernarea PSD din 2017-2019 ROBOR a crescut de la 0.8% la apoximativ 4%.
– creșterea prețului pentru combustibil de la 4.5 lei pe litru la peste 6 lei pe litru.
Asta înseamnă pentru români aplicarea programului de guvenare al PSD. Este programul de guvernare al lui Dragnea implementat de Ciolacu Vâslașul lui Dragnea, Grindeanu „OUG 13” și Orlando OUG 114 Groparul Economiei zis și Bichonul Lui Valcov.
Ciolacu și Dragnea v-au mințit în 2016 și după alegeri au introdus și crescut TAXE în fiecare an. Taxe pe care noi, liberalii, le-am eliminat din prima zi ale acestui an.
Este simplu. PSD a introdus și crescut taxe. PNL a eliminat TOATE taxele introduse de PSD „, a precizat, pe pagina sa de Facebook, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu.
I.Badea
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.