Traficul, poluarea și termoficarea, prioritățile lui Nicușor Dan. Preluarea experiențelor de succes din capitalele europene, obligatorie!

0

Victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei reprezintă, până la urmă, o victorie împotriva unei administrații PSD, condusă de Firea, extrem de toxică și nocivă pentru bucureșteni. Prea multă incompetență, prea multă iresponsabilitate, prea multe firme de partid căpușate la bugetul Primăriei, prea multă aroganță la adresa cetățenilor. În aceste condiții, Nicușor Dan va impune un alt fel de management, unul pliat pe realitățile și nevoile bucureștenilor, cu soluții și proiecte viabile care vor rezolva uriașele probleme cu care se confruntă de prea mulți ani Capitala. 

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, s-a arătat interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de bază ale Bucureștiului – traficul rutier, poluarea, termoficarea.

”Sunt extrem de interesat de preluarea experiențelor de succes din capitalele europene pentru a rezolva problemele de bază ale Bucureștiului – traficul rutier, poluarea, termoficarea.
Acesta a fost unul dintre mesajele mele la întâlnirea online pe care am avut-o azi cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene în România, la invitația Ambasadei Germaniei în cadrul președinției germane a Consiliului Uniunii Europene.
Am vorbit de asemenea cu reprezentanții diplomatici din statele U.E. despre urgențele momentului în Capitală și în special despre eforturile de combatere a epidemiei COVID-19. Toate țările europene fac eforturi majore în această direcție, iar cooperarea inter-instituțională (la nivel local, național și internațional) e una dintre condițiile reușitei în stăvilirea pandemiei.
Am subliniat în cadrul dialogului cu ambasadorii europeni dorința mea ca Bucureștiul să acceseze masiv fonduri europene și să devină în următorii ani una dintre capitalele continentale în plină dezvoltare”, a anunțat Nicușor Dan, joi, după întâlnirea online pe care a avut-o joi cu ambasadorii țărilor Uniunii Europene în România.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.