Premierul Boris Johnson i-a felicitat pentru victorie și pe Joe Biden și pe Donald Trump!

0

Fiindcă alegerile prezidențiale din Statele Unite s-au dovedit a fi foarte strânse, serviciul de presă al premierului Boris Johnson a compus două mesaje identice de felcitare, doar numele fiind diferit. Numai că, din cauza unei erori tehnice, bucăți din mesajul de felicitare pe Twitter Trump au ajuns și în cel destinat lui Joe Biden.

O „eroare tehnică” a făcut ca părţi dintr-un mesaj de felicitare către preşedintele american în funcţie, Donald Trump, să rămână vizibile într-un tweet oficial prin care prim-ministrul britanic Boris Johnson l-a felicitat pe Joe Biden, candidatul democrat câştigător al alegerilor din SUA, scrie The Mirror.

Conform purtătorului de cuvânt, guvernul pregătise două declaraţii diferite dat fiind că lupta electorală din SUA era atât de strânsă, dar o eroare tehnică a făcut ca părţi dintr-un mesaj alternativ să rămână integrate pe fundalul imaginii de felicitare a lui Biden.

Marţi, puţin mai devreme, site-ul Guido Fawkes a postat imaginea tweet-ului respectiv după ce i-a ajustat contrastul şi luminozitatea.

Imaginea pare să arate pe fundal numele lui Trump, cuvintele „al doilea mandat” şi „despre viitorul acestuia”.

„Aşa după cum v-aţi aştepta, au fost pregătite în avans două comunicate pentru rezultatul acestor alegeri atât de strâns disputate. O eroare tehnică a însemnat că părţi din mesajul alternativ au fost integrate pe fundalul imaginii”, a lămurit purtătorul de cuvânt al guvernului britanic.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.