Scandal uriaș în Parlament: Deputații au decis că piețele din interior rămân deschise!

0

Piețele din interior rămân deschise: asta au votat aleșii în plenul Camerei Deputaților. Legea a fost votată cu 173 de voturi „pentru”, unul „împotrivă” și 93 de ”abțineri”.

Pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea, cu respectarea măsurilor de protecție sanitară, arată amendamentul aprobat de Camera Deputaților, la propunerea lui Marcel Ciolacu la Legea pentru aprobarea OUG 79/2019 privind modificarea unor acte normative şi stabilirea unor măsuri în domeniul agriculturii, precum şi pentru aprobarea unor măsuri fiscal.

Reamintim că a fost revoltă în piețele acoperite ale Capitalei din cauza noilor restricții anunțate de Guvern. În Piața Crângași din Capitală, piețarii și-au strigat revolta față de închiderea pieței, ca măsură de limitare a răspândirii virusului. In toată țara, piețele aflate în spații închise nu mai funcționează. Asta pentru că autoritățile susțin că riscul de infectare e ridicat în piețele cu pereți delimitați și cu acoperiș. Comercianții au primit însă promisiuni că își vor putea vinde în continuare marfa și că se vor găsi spații în aer liber unde să fie mutate tarabele.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.