Vaccinul antigripal, de negăsit în farmaciile din România!

Share:

Vaccinul antigripal este de negăsit în farmaciile din România. Cererea de vaccin împotriva gripei este foarte mare în contextul pandemiei de COVID-19. O primă tranșă de vaccinuri a ajuns în farmacii în septembrie, dar s-a epuizat rapid. Mulţi speră că se vor putea vaccin anul acesta pentru a se proteja măcar de gripă în plină pandemiei de coronaviurs. Medicii spun că cea mai propice perioadă de vaccinare a fost octombrie, dar nu e târziu să ne vaccinăm şi în noiembrie sau decembrie. 

Campania de vaccinare antigripală a început în România din 15 septembrie. Dar în prezent nu mai sunt disponibile nici dozele de vaccin antigripal gratuite prin Ministerul Sănătăţii, dar nici cele contracost nu se mai găsesc în farmacii. Şi nici nu se ştie exact când va mai apărea în condiţiile în care cererea de vaccin antigripal este foarte mare în această perioadă în toată Europa, mai ales în contextul COVID-19.

Medicul Gindrovel Dumitra îi îndeamnă pe români să nu intre încă în panică pentru că se pot vaccina toată luna noiembrie și chiar și în decembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.