Dănuț Lupu, intubat la ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19

0

Dănuț Lupu, fostul mijlocaş al lui Dinamo, Rapid şi Panathinaikos, cu 14 selecţii în tricoul „naţionalei”, este internat la spitalul Colentina şi intubat, după ce a fost depistat pozitiv cu SARS-COV 2. 

Vestea tristă a fost făcută publică miercuri de jurnalistul Dan Filoti, pe site-ul We Love Sport.

Conform declaraţiilor soţiei lui Dănuţ Lupu, Mihaela, fostul fotbalist a fost transportat iniţial la spitalul Matei Balş, dar acolo nu mai existau locuri libere, aşa că a fost redirecţionat către Spitalul Colentina.

Situația lui Dănuț este cu atât mai îngrijorătoare cu cât, în anul 2016, acesta a avut probleme serioase la plămâni, organe afectate serios de COVID-19.

Atunci, Lupu a fost internat la ATI, suferind de pneumonie și insuficiență respiratorie. De curând, acesta a dezvăluit prin ce calvar a trecut.

„Am beneficiat de şansa dată de Dumnezeu. Când m-am dezlegat de aparate, am reînvăţat să merg! Uitasem să merg, am avut nevoie de două zile. A fost şi problema cu fumatul. Acum nu mai fumez. Din februarie 2016, de când m-am externat, nu am mai fumat. A fost un moment în care plămânii mei funcţionau la 8% din capacitate”, a spus Dănuţ Lupu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.