Întâlnire Florin Cîțu-Sebastian Burduja-Clotilde Armand: “Tunurile administrației Tudorache-PSD nu vor rămâne nepedepsite!”

Share:

Mandatul toxicei administrații Tudorache-PSD a reprezentat nu doar un inimaginabil jaf la adresa bugetului Primăriei Sectorului 1, dar și o dovadă cronică de dispreț la adresa locuitorilor din acestor sector. Victoria din 27 septembrie a lui Clotilde Armand, susținută de puternica filiala PNL Sector 1, condusă de tânărul Sebastian Burduja, a readus, în sfârșit, normalitatea la Primăria Sectorului 1. Provocările din mandatul lui Clotilde Armand sunt uriașe, iar un audit complet al dezastrului mandatului pesedistului Tudorache este obligatoriu.

Întâlnirea de marți dintre noul primar, Clotilde Armand, ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu și secretarul de stat, Sebastian Burduja, arată nu numai faptul că în următorii patru ani vom asista la o colaborare corectă, în interesul locuitorilor din sectorul 1, între primarul Armand și Guvernul Orban, dar și un semnal clar că tunurile fostei administrații nu vor rămâne nepedepsite!

“Am discutat marți despre bugetul sectorului 1 cu primarul proaspăt învestit, Clotilde Armand, si ministrul Finanțelor, Florin Cîțu.

Nu mai surprinde nimeni ca pesedistii lasă dezastru în urma lor, iar ce am găsit la primaria sectorului 1 este încă o dovadă (dacă mai era nevoie) a incompetenței și jafului marca PSD. Un lucru e clar: tunurile lor nu vor rămâne nepedepsite.

Victoria de la alegerile locale înseamnă nu doar șansa Noului Bucuresti sa sa dezvolte, ci și timpul de a face dreptate pana la capăt. Toți cei care și-au bătut joc de banii bucureștenilor vor plăti exemplar pentru asta. Ramaneti pe recepție”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, secretarul de stat din Ministerul Finanțelor Publice, liberalul Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.