Modernizarea Bucureștiului-pariul pe care, noul primar general, Nicușor Dan, este decis să îl câștige!

Victoria lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei reprezintă victoria normalității, victoria unei administrații moderne, eficiente, pliate pe realitățile și nevoile unei Capitale, sufocate de poluare, trafic infernal, devalizări ale bugetului de stat și probleme privind încălzirea centralizată și spațiile verzi. Toxica administrație Firea-PSD a primit lecția cuvenită de la bucureșteni în ciuda unor sume uriașe cheltuite în campania electorală. Ziua scadenței nu putea să nu vină pentru Firea și echipa sa!

Spre cinstea sa, în doar două săptămâni de la preluarea mandatului, Nicușor Dan a readus normalitatea la Primăria Capitalei. Pe lângă auditul obligatoriu, în urma căruia Firea va trebui să răspundă, Nicușor Dan trebuie să câștige pe rând pariurile transparenței, al reechilibrării bugetului prin oprirea robinetelor jafului, și, nu în ultimul rând, al rezolvării spinoasei probleme legate de Termoenergetica. Apoi, rând pe rând,  problemele legate de trafic, spațiile verzi, curățenia, ordinea publică, vor putea fi rezolvate, punctual.

Un alt punct forte al mandatului lui Nicușor Dan este relația foarte bună cu premierul Orban (vezi reabilitarea cu bani europeni a sistemului privind încălzirea centralizată ) ca și cea cu majoritatea primarilor de sector.

Diferența dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea este clară. Responsabilitate vs. demagogie. Transparența vs opacitate. Proiecte viabile vs contracte cu dedicație.

Sunt convins, că, după patru ani de mandat Nicușor Dan, Bucureștiul va fi mult mai aproape de cel pe care ni-l dorim fiecare dintre noi.

 I.Badea

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.