Vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja: „Vom trece ţara de această criză. O vom scoate din mediocritatea ȋn care a fost ţinută de PSD!” 

0

Românii trebuie să iasă la vot pe 6 decembrie. Trebuie să-și învingă temerile, inerente, față de o pandemie necruțătoare care a ucis mii de bunici, părinți și copii. Importanța votului la alegerile parlamentare este, însă, uriașă. Pentru că pe 6 decembrie vom decide nu numai componența politică a Parlamentului, dar și direcția în care va merge România în următorii patru ani. Stagnare sau modernizare. Demagogie sau proiecte viabile. Politizare sau meritocrație. Furt sau investiții. În aceste condiții, votul devine pe 6 decembrie mai simplu decât oricând.

De un an de zile guvernarea Orban, cu bune și rele, este boicotată de un Parlament confiscat de găștile din PSD. Și asta în disprețul milioanelor de români grav afectați, pe plan sanitar și economic, de COVID-19. Vor urma trei săptămâni cruciale în care liderii PSD și televiziunile de casă vor exacerba atacurile la adresa liberalilor și a președintelui Iohannis. Teama că vor pierde, definitiv Puterea, provoacă veritabile coșmaruri în Kiseleff. Austeritatea Opoziției le repugnă pesediștilor. Iar disperarea este de înțeles…

În acest context, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja, transmite un mesaj clar milioanelor de români.

„Ei au risipit resursele României în perioade de creştere economică. Noi am reuşit să Dezvoltăm România chiar şi în timpul celei mai cumplite crize economice şi sanitare.

Vom trece ţara de această criză. O vom scoate şi din mediocritatea ȋn care a fost ţinută de PSD.

Vom aşeza România ȋntre marile puteri economice ale Europei, acolo unde ȋi este locul.

Continuăm împreună!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook,  Sebastian Burduja, candidat pe listele PNL București la Camera Deputaților.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.