Cristian Rizea primește lovitura de grație de la Igor Dodon. Cererea de azil politic, respinsă!

Președinția Republicii Moldova, Igor Dodon, a anunțat că a respins cererea de azi politic pentru cetățeanul Cristian Mihai Luigi, numele pe care fugarul Cristian Rizea îl foloseşte după ce a fugit în Republica Moldova. Fostul parlamentar PSD recursese la acest gest după ce tot Igor Dodon i-a retras cetăţenia moldovenească.

Igor Dodon i-a respins lui Cristian Rizea azilul politic. Preşedinţia Republicii Moldova a anunţat că preşedintele Igor Dodon i-a respins lui Cristian Rizea cererea de azil politic.

„În legătură cu cererea de solicitare a azilului politic, înaintată Președintelui Republicii Moldova de către cetățeanul român Cristian Mihai, comunicăm următoarele.

Cererea cetățeanului român Cristian Mihai, prin care a fost solicitat azil politic pe teritoriul Republicii Moldova, a fost examinată în cadrul ședinței Comisiei pentru problemele cetățeniei și acordării de azil politic de pe lângă Președintele Republicii Moldova.

În consecință, ținând cont de opiniile autorităților de resort, Comisia a decis că va înainta Președintelui Republicii Moldova propunerea de respingere a cererii de acordare a azilului politic cetățeanului român Cristian Mihai”, se arată într-un comunicat al Președinției Republicii Moldova.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.