Pariul pe care liderul PMP, Eugen Tomac, este decis să-l câștige: Modernizarea și recredibilizarea României!

0

Votul din 6 decembrie este crucial pentru viitorul României. Fără un Parlament eliberat de sub controlul toxic al PSD nimic nu se va schimba în direcția dorită de milioanele de români. Ca de fiecare dată, ofertele electorale ale liderilor și partidelor politice inundă România. Ca și promisiunile aferente. Tocmai de aceea, avem obligația să alegem candidații/partidul/proiectele corecte, care conduc la modernizarea României.

Partidul Mișcarea Populară reprezintă alternativa reală la interminabilul război PNL-PSD și la demagogia uriașă a liderilor USR-PLUS.

Listele candidaților PMP de la nivelul întregii țări, cu un plus pentru cea de la București, sunt redutabile, competitive, pliate pe nevoile României. Ca și proiectele pe care liderul PMP, Eugen Tomac, și colegii săi le propun pentru cetățenilor.

Eugen Tomac conduce lista PMP București pentru Camera Deputaților. Un lider tânăr, implicat, care a reușit să conducă, cu rezultate bune, partidul prin bătălii electorale dificile. Iar astăzi, PMP, un partid (încă) mic, dar plin de oameni inimoși și implicați, este un partid parlamentar, europarlamentar și cu mii de primari și consilieri locali și județeni în toată țara.

Prestația lui Eugen Tomac arată că Traian Băsescu a avut mână bună la tinerii propuși și susținuți de el în funcții cheie. Faptul că pe locurile 2 și 3 la Camera Deputaților se află Ioana Constantin și Sebastian Moise, doi tineri politicieni de mare viitor, spune mult despre modul în care PMP privește reformarea clasei politice.Totodată, faptul că lista PMP București pentru Senat este condusă de Cristian Diaconescu, un politician cu o experiență uriașă și cu o credibilitate pe măsură, fost ministru al Afacerilor Externe și de Justiție, prezintă un uriaș atuu pentru PMP.

Eugen Tomac s-a luptat pentru reducerea numărului de parlamentari la 300, ca și pentru eliminarea pensiilor speciale. Programul propus de PMP la alegerile parlamentare este unul ambițios. Dar indispensabil pentru prezentul și viitorul României. O nouă lege a sănătății, redresarea demografică, gazele din Marea Neagră, o mai bună gestionare a crizei COVID-19, dotarea școlilor (internet, gaze, toalete etc), inegalitățile privind  piața forței de muncă, transparență totală în administrație, 1000 de de noi creșe construite în toată țara, sunt doar câteva dintre proiectele propuse românilor de PMP.

Atenția deosebită pe care Eugen Tomac și implicit PMP o acordă Republicii Moldova, fraților noștri de peste Prut, arată, în primul rând, dragostea față de România.

Fără implicarea românilor onești, parte dintre ei suprasaturați/scârbiți de politică, pe 6 decembrie, există uriașul risc ca PSD să rămână cu un număr semnificativ de parlamentari.

Doar cu un Parlament, dominat de forțe de dreapta,  în care PNL și PMP să poată pună bazele unei noi majorități parlamentare care să colaboreze loial, în interesul românilor, cu  noul Guvern și președintele Iohannis, putem câștiga pariul modernizării și recredibilizări României.

Tocmai din aceste motive, un vot în favoarea PMP este, până la urmă, un vot pentru stabilitate și prosperitate în următorii patru ani.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.