Un vicepreședinte PSD recunoaște demagogia din Kiseleff: PSD a făcut promisiuni prea mari doar de dragul de a câștiga voturi!

0

Dragoș Benea susține că infrastructura din România se află în starea lamentabilă de acum și din cauza faptul că PSD-ul a făcut multe promisiuni în această privință din dorința de a atrage voturi, informează Romaniatv.net.

Fostul apropiat a lui Dragnea mărturisește faptul că în ultimii ani Partidul Social Democrat a făcut promisiuni prea mari, doar de dragul de a câștiga voturi și din „dorința exacerbată de a face lucruri”.

„Eu provin dintr-o regiune unde am văzut vreo 3-4 autostrăzi care plecau din vreo 3-4 județe, promovate de-a lungul anilor. Au fost pornite și din dorința exacerbată de a face lucruri, dar și de a atrage voturi. E bine să faci autostrăzi, dar este important să înțelegem că nu putem traversa Carpații, din Moldova în Transilvania, prin 3 autostrăzi. S-a dovedit că, de multe ori, am vorbit aiurea și că a fost o concurență acerbă, dar practic s-au făcut foarte puține lucruri”, a declarat vicepreședintele PSD.

De cealaltă parte, președintele Asociației Pro Infrastructură, Ionuț Ciurea, a subliniat faptul că infrastructura din România se află într-o asemenea stare deplorabilă și din cauza incompetenței de care au dat dovadă responsabilii în ultimii 30 de ani.

„După ce ai fost partidul care a stat cel mai mult la guvernare în ultimii 30 de ani, este penibil să te lauzi că ai reușit, într-un final să faci 16 kilometri de autostrada în Moldova. Dar stați așa, că aia nu sunt nici măcar terminați sau inaugurați. La companiile de stat tronează prostia, incompetența și fugă de răspundere, pentru că nu s-au luat deciziile la timp. Ba, dimpotrivă, s-au luat decizii dezastruoase. A se vedea rezilierea contractului la 98% executat. Faptul că acești oameni dau vina pe noi că nu au făcut ei autostrăzi, asta este o mare aberație. Bine, mă mir cum de nu au dat vină și pe vreme.

Cred că dacă le-ar zice moldovenilor că, după 30 de ani, au făcut doar 16 km de autostrada și nici aia terminați, și ar fi într-un loc public, i-ar linșa. Aia 16 km, ei se laudă cu ei, dar nu vor fi gata prea curând și dacă îi inaugurează, poate vor fi dați în folosință pe o singură bandă, pe un sens, asta că să ne intelegem cum se fac treburile la noi”, a declarat Ionuț Ciurea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.