Meciul România – Norvegia, ANULAT de UEFA!

Share:

Meciul România – Norvegia a fost anulat, vestea șocantă a venit chiar de la UEFA și a fost anunțată de publicația norvegiană VG.

FRF confirmă că partida România – Norvegia nu se va mai disputa, fiind anulată de UEFA: „UEFA ne-a informat că “în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei și după întâlnirea din această seară cu autoritățile guvernamentale, Federația din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Națiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa”. Consecințele anulării partidei rămân a fi stabilite de Comisia de Disciplină UEFA”, se arată în comunicatul emis în urmă cu scurt timp de FRF.

Norvegia ar putea pierde la masa verde meciul cu România.

Cel mai probabil, Norvegia va pierde meciul cu 0-3. Pentru nordici, ar urma partida cu Austria, din 18 noiembrie, tot în deplasare. Deși norvegienii ar vrea să facă deplasarea, e puțin probabil ca asta să se întâmple. Ei trebuie să stea zece zile în carantină, potrivit legilor locale, de la Oslo.

Dacă România va câștiga cu 3-0, la ”masa verde”, ar ajunge la șapte puncte în Grupa 1, din Liga B a Ligii Națiunilor. Norvegia ar rămâne cu nouă.

În caz că nordicii vor pierde în același mod în Austria, naționala lui Franco Foda ar câștiga grupa și ar promova în Liga A.

Cum va arăta clasamentul, cu o victorie a României la ”masa verde” în fața Norvegiei:

Austria 9 puncte (cu două jocuri rămase)
Norvegia 9 puncte (un joc rămas)
România 7 puncte (un joc rămas)
Irlanda de Nord 1 punct (două jocuri rămase)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.