Europarlamentarul umanist, Maria Grapini, o felicită pe Maia Sandu, prima femeie presedinte a Republicii Moldova

Victoria Maiei Sandu în turul al II-lea al alegerilor prezidențiale de duminică, din Republica Moldova, în dauna președintelui în exercițiu, socialistul Igor Dodon, a fost salutată de europarlamentarul umanist, Maria Grapini. În calitatea sa de român, dar și de europarlamentar și de membru al delegației PE pentru Republica Moldova, Maria Grapini a precizat, în mesajul adresat președintelui ales, Maia Sandu, că va continua să susțină drumul european al Republicii Moldova.

 „În calitate de român, de europarlamentar – membru al delegației pentru Republica Moldova, doresc să vă felicit pentru succesul în alegeri. Ați devenit Presedintele Republicii Moldova, prin voința poporului, într-o perioadă dificilă în lume și în Europa!

Munca grea la care v-ați angajat va avea rezultate cu sprijinul cetățenilor, al instituțiilor democratice din Republica Moldova și cu sprijinul Uniunii Europene.

Personal, voi continua să susțin drumul european al Republicii Moldova, cu speranța că, atunci când condițiile vor permite, să putem să ajungem la Unirea mult așteptată de milioane de români.

Mult succes și putere de munca, în noua responsabilitate pe care v-ați asumat-o!”, se arată în mesajul europarlamentarului român.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.