Scandal uriaș după incendiul de la Spitalul din Piatra Neamț. Pacienții care au murit arși, încă neidentificați!

0

La 24 de ore de la incendiul de la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, pacienţii decedaţi în secţia de ATI nu au fost încă identificaţi. Parchetul General a anunţat duminică, într-un comuniact de presă, că va fi făcută autopsia tuturor victimelor, dar că deocamdată doar patru necropsii au fost finalizate. Rudele victimelor sunt revoltate, informează Romaniatv.net.

Rudele celor 10 pacienți care au murit arși de vii la Spitalul din Neamț sunt disperate și trec prin umilințe repetate de când au aflat de tragedie. In mod inexplicabil, cadavrele au fost amestecate cu cele ale persoanelor decedate din cauza COVID-19.

Mai mult, rudele nu pot lua trupurile neînsuflețite de la morgă fără o ordonanță.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au anunţat că a fost stabilit locul din care s-a declanşat incendiul şi urmează să fie ridicate dispozitive şi echipamente medicale, în vederea expertizării.

Au fost dispuse ordonanţele de efectuare a necropsiei victimelor. Au fost finalizate patru dintre necropsiile dispuse. Procedura medico-legală corespunde patologiei pentru care au fost tratate victimele – cazuri tip Covid”, au mai precizat procurorii.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.