Nicușor Dan, 20 de zile de mandat în slujba bucureștenilor. Combaterea pandemiei, prioritară pentru noul primar general!

Share:
Primarul general, Nicușor Dan, implicare totală pentru a răspunde uriașelor așteptări ale populației. Diferența dintre modul de face administrație, de a respecta banul public și implicit bucureșteanul, dintre Nicușor Dan și Gabriela Firea este clară. Proiecte viabile vs contracte cu dedicație. Responsabilitate vs. demagogie. Transparența vs opacitate. Transparența, traficul, investițiile, stoparea robinetui jafului din bugetul Primăriei, sistemul centralizat de încălzire și, nu în ultimul rând, sănătatea, sunt priorități pentru Nicușor Dan.
„Am fost  luni, împreună cu premierul Ludovic Orban, la mai multe spitale bucureștene, pentru a verifica condițiile de siguranță și pentru a identifica noi locuri în secțiile de terapie intensivă.
Colaborăm cu Ministerul Sănătății în interesul pacienților, iar spitalele din subordinea Primăriei Capitalei vor primi fonduri suplimentare pentru a putea trata pacienții COVID-19, precum și pentru intervențiile necesare creșterii gradului de protecție anti-incendiu.
Sunt conștient de probleme și priorități, încercăm să acoperim cât de repede se poate restanțele din trecut.
De altfel, la începutul anului viitor mandatele managerilor spitalelor din subordinea PMB expiră și intenționăm să organizăm concursuri corecte și transparente pentru toate funcțiile de conducere.
Totodată, trebuie să fim recunoscători personalului medical, pentru efortul uriaș pe care îl face și să îl protejăm cât putem de mult, mai ales protejându-ne fiecare în fața acestei pandemii”, a precizat, pe pagina de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.