Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, laudă Guvernul Orban: „S-a lucrat foarte mult la dezvoltarea statului de drept, neglijat în trecut!”

0

Ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman, a declarat, marţi, că „fără stat de drept nimic nu va fi reuşit în România” și a precizat că statul român trebuie să aibă curajul să demareze proiecte importante.

„Fără stat de drept, nimic nu va fi reuşit în România. România are un potenţial enorm şi văd un viitor fantastic pentru România, o dezvoltare rapidă. România trebuie să aibă curaj. Dacă vă gândiţi la un proiect, trebuie să aveţi curaj să-l faceţi. Noi o să vă ajutăm, dar nu putem gândi ce e mai bine de făcut pentru Iaşi sau pentru Bucureşti”, a afirmat, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, ambasadorul SUA la Bucureşti, Adrian Zuckerman.

Diplomatul american a amintit de colaborarea foarte bună pe care Ambasada SUA o are cu Guvernul Orban.

„S-a lucrat foarte mult la dezvoltarea statului de drept, neglijat în trecut. Fără stat de drept nu se poate face nimic”, a mai spus ambasadorul Adrian Zuckerman. adăugând că investitorii străini trebuie să fie asiguraţi în privinţa funcţionării statului de drept în România”.

Luni, 16 noiembrie, și marți, 17 noiembrie, Excelenţa Sa Adrian Zuckerman, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, s-a aflat într-o vizită oficială în Municipiul Iași, a doua din acest an.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.