Dan Cristian Popescu continuă lupta pentru stimularea colectării selective a deșeurilor menajere în sectorul 2!

0

Consilierul local PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu, rămâne fidel principiului colectării selective a deșeurilor menajere de către locuitorii sectorului 2, în contextul în care, spune Popescu, aceasta reprezintă o prioritate și se regăsește în angajamentele asumate de România față de Uniunea Europeană.

„Marți am depus proiectul de HCL care propune continuarea politicii locale de stimulare a colectării selective a deșeurilor menajere de către cetățenii Sectorului 2, prin acordare a două subvenții extrem de importante.

Dacă acest proiect va fi votat, toți cetățenii din Sectorul 2 care vor colecta selectiv gunoiul vor plăti doar 0,99 lei/an și în anul 2021. De asemenea, asociațiile de proprietari vor putea beneficia, în continuare, de subvenția de până la 6000 de RON, pentru instalarea ghenelor exterioare.

Colectarea selectivă reprezintă o prioritate și se regăsește în angajamentele asumate de România față de Uniunea Europeană”, a precizat consilierul local PSD la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.