Traian Băsescu rămâne rețeta electorală de succes a PMP (și) la parlamentare!

Share:

Chiar dacă nu va candida pe listele parlamentare, Traian Băsescu rămâne unul dintre motoarele electorale ale PMP la scrutinul din 6 decembrie. Să nu uităm de recenta candidatură a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei unde a avut un rol crucial în obținerea unui scor bun obținut de PMP în București și nu numai. A intrat, ca un lider veritabil, într-un război electoral crunt, deși a știut că șansele de reușită sunt mici. A ales, însă, varianta sprijinirii partidului pe care l-a creat și l-a condus la victorii electorale. Înfrângerea suferită în Capitală a echivalat, practic, cu o uriașă victorie cât timp PMP are (și) astăzi consilieri generali și consilieri locali în toate sectoarele Capitalei!

 Cu toate acestea, atacurile concertate la adresa lui Traian Băsescu din partea televiziunilor de casă ale PSD, unde aplaudacii de serviciu continuă să pervertească o realitate evidentă, nu mai surprind, de mult, pe nimeni. Traian Băsescu merge, însă, mai departe. A trecut prin războaie politice devastatoare, a câștigat, practic, în urma votului cetățenilor două mandate de primar general și două de președinte al României. A traversat România, cu costuri electorale, personale, uriașe, printr-o criză greu de previzionat, controlat și gestionat.

Urmează alegerile parlamentare, iar PMP, condus de tandemul Băsescu-Tomac, vizează un scor ambițios. Rezultatele de la locale deschid larg calea spre un rezultat foarte bun la parlamentare.

Modul penibil în care PMP a fost scos, la presiunile ipocriziei liderilor USR, din alianța anti-PSD din  Capitală, nu a făcut, altceva, decât, să strângă rândurile partidului. Eugen Tomac a traversat, deși este și europarlamentar, țara în lung și în lat. A trecut, în revistă, zeci de filiale județene și locale, a aruncat în luptă mii de candidați, a reușit, practic, să mobilizeze, rapid, un partid care a răspuns, prin scorul obținut, așteptărilor sale.

Lista PMP pentru parlamentare este extrem de competitivă. Eugen Tomac deschide lista PMP București la Camera Deputaților. Un lider care a vorbit puțin și a făcut mult. Care a știut să-și motiveze echipa și să o strângă în jurul său în momentele grele. La Senat, în fruntea listei este Cristian Diaconescu. Un politician de rasă, cunoscător al politicii externe, un politician cu o uriașă experiență. Pe listă se mai află tânărul lider al PMP București, Sebastian Moise, un politician implicat sută la sută în viața internă a partidului, ca și Ioana Constantin, fostul cadidat al PMP la Sectorul 1, unul dintre politicienii de mare viitor. Oferta electorală a PMP este, însă, la nivel național mult mai vastă. Și extrem de atractivă. Candidați dedicați interesului național.

În plin război PNL-PSD, în contextul în care USR-PLUS este inundată în propria demagogie, Traian Băsescu și PMP reprezintă singura alternativă reală la scrutinul din 6 decembrie.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.