Vin ninsorile în toată țara! Vremea se răcește în următoarele zile!

Share:

Vremea se răceşte şi mai tare în următoarele zile şi se vor semnala ploi. La munte vor fi precipitaţii mixte. De vineri seara vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă și ninsoare în mai multe regiuni.

Vin ninsorile în România potrivit prognozei meteo actualizate al Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Cerul va fi temporar noros și trecător va ploua slab sau va burnița, ziua izolat în sud, est și centru, iar noaptea pe arii restrânse și în regiunile vestice și nord-vestice. În Carpații Meridionali, iar spre sfârșitul intervalului și în nordul Carpaților Orientali pe suprafețe mici vor fi precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, în Banat și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 grade în depresiuni și 13 grade în vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 şi 5 grade. Mai ales dimineața și noaptea, local, în zonele joase de relief, se va semnala ceață, anunţă ANM.

Cerul va fi temporar noros, iar la începutul intervalului și posibil spre sfârșitul acestuia se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.