Noul primar general o pune la punct pe Firea. Nicușor Dan demontează diversiunile fostului edil pesedist!

0

Atacurile disperate ale fostului primar general (pesedist), Gabriela Firea, la adresa noului edil, Nicușor Dan, nu mai surprind pe nimeni. Nici minciunile marca Firea, nici tentativele jalnice de a-l discredita pe Nicușor Dan.

În tot acest timp, noul primar general a readus rapid normalitatea la Primăriei și a început rezolvarea marilor pobleme lăsate nerezolvate de  toxica administrație Firea-PSD în ultimii patru ani.

Mai mult, Nicușor Dan demontează, rapid, tranșant, toate fake news-urile lansate pe piață de Firea și televiziunile de casă pesediste. Bucureștenii au în sfârșit, primarul general așteptat de prea mulți ani.

„Gabriela Firea și-a detonat în față propriul fake news. Zicea ea într-o postare, pe care a șters-o între timp, că l-aș fi numit în funcție pe arhitectul-șef Adrian Bold. E de râsul-plânsul fiecare postare a sa, dar asta le-a întrecut pe toate.

Aveți, mai jos, cine a semnat pentru reintegrarea lui Adrian Bold în funcția de arhitect-șef, pe 28.10.2020, deci cu o zi înainte de a prelua eu mandatul – chiar doamna ex-primar.

Problema serioasă este câte acte de acest fel a mai semnat Gabriela Firea și nu-și mai amintește de ele. O și mai mare problemă este că Firea nu a întocmit corect actele de demitere, iar instanța a anulat decizia primarului. Din acest motiv Primăria este azi obligată la plata unei sume consistente”, a precizat pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.