Pariul PNL Sector 1: mai mult spațiu verde în sector. Sebastian Burduja, Ramona Porumb și Diana Mardarovici, la plantarea de copaci!

Share:

Gesturile frumoase, în interesul comunității, rămân, până la urmă, un reper al respectului față de cetățeni și față de natură. Liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja, viceprimarul propus de PNL pentru același sector, Ramona Porumb și consilierul local, Diana Mardarovici, au plantat sâmbătă, alături, de inimoasa inițiativă comunitară Părinți de Cireșari- Piața Domenii copaci în spațiul verde din zonă.

Dincolo de eternele promisiuni, de războaie electorale, de mize mărunte de partid, există implicarea, respectul față de comunitate, dorința de a pune umărul la înfrumusețerea unui sector care trebuie să redevină în fruntea sectoarelor din Capitală. Iar liberalii din sectorul 1, în echipă cu noul primar, Clotilde Armand, continuă să lupte pentru modernizarea sectorului, un sector aflat, din păcate, timp de patru ani la cheremul toxicei administrații Tudorache-PSD!

„Le mulțumesc oamenilor minunați de la inițiativa comunitară Parinti de Ciresari- Piata Domenii pentru invitația la această acțiune minunată. Alături de colegele mele Ramona Porumb , viceprimarul propus de PNL pentru Sectorul 1, și Diana Mardarovici,  consilier municipal PNL Sector 1, am plantat sâmbătă copaci în spațiul verde disponibil pentru familiile din zonă.

Sperăm ca în viitorul apropiat baza sportivă Cireșarii să redevină a comunității, așa cum este normal, printr-o colaborare strânsă între guvernul PNL și Primăria Sectorului 1”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.