Rareș Bogdan pune „punctul pe i”: PNL va obține între 33 și 35 la sută din mandatele viitorului Parament!

0

Rareş Bogdan susţine că PNL va obţine peste 30% din locurile în Parlament, după ultimele sondaje. De asemenea, liderul liberal spune că nu vor putea obţine o majoritate, însă se aşteaptă să aibă susţinere din partea USR-PLUS şi PMP.

Rareş  Bogdan a subliniat de asemenea, că tragedia de la Piatra Neamţ nu a afectat în sondaje gruparea liberală, iar oamenii „şi-au dat seama” că PNL nu are nicio vină în acest incident.

„Noi avem măsurători săptămânale, în ceea ce priveşte sondajele. Oamenii au aflat şi au putut să vadă care e situaţia specifică de la Neamţ, în subordinea Consiliului Judeţean de PSD.  Preşedintele a atras atenţia că dacă nu ai guvern partener sau dacă nu ai majoritate parteneră. Nouă ne pot da puterea pe 7. PNL nu are cum să piardă alegerile dacă se organizează foarte bine.

Forţa PNL e extrem de puternică din punct de vedere organizatorie, aici am câştigat alegerile locale. Pot spune că PNL va obţine peste 30% locuri în parlament, undeva între 33% şi 35%. Majoritatea nu vom avea singuri. Vom avea nevoie de prietneii şi colegii noştri de la USR-PLUS şi vom avea nevoie şi de colegii de la PMP”, a spus Rareş Bogdan

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.