Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, revoltat: Suspendarea din PSD a lui Tudorache-o manevră ieftină de a păcăli electoratul!

“Faptele de vitejie” în ale corupției marca PSD-Tudorache, anchetate de DNA, nu au surprins, sunt convins, pe foarte mulți cunoscători ai realității din cel mai bogat sector al Capitalei. Se știa, de ani buni, în ce constă, cu adevărat, “administrația” Tudorache la Primăria Sectorului 1.

Puternica filiala PNL Sector 1, condusă în ultimul an și jumătate de tânărul Sebastian Burduja, a dus o luptă acerbă împotriva abuzurilor, aroganței și devalizării bugetului de stat de către fostul primar pesedist și gașca din jurul său. În ciuda presiunilor, consilierii locali ai PNL au votat împotrivă, au reacționat vehement, atrăgând, în numeroase rânduri, atenția asupra consecințelor propunerilor avansate, cu un tupeu uriaș, de Daniel Tudorache și echipa pesedistă.

Victoria lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 nu putea fi obținută fără implicarea totală a echipei liberale de la sectorul 1. Care s-a luptat pentru fiecare vot. Și care a reușit, printr-o campanie, oarecum atipică, alături de oameni, printre oameni, pentru oameni, să-i convingă pe locuitorii sectorului 1 că merită o administrație profesionistă, implicată, corectă, cu soluții și proiecte viabile.

Și pentru ca teatrul pesedist să fie complet, iar tentativa de prostire a bucureștenilor și implicit a românilor, totală, s-a scos din joben gogorița cu suspendarea lui Tudorache din partid. În tot acest timp, Tudorache rămâne candidatul PSD București la Camera Deputaților imediat după profesorul Rafila. Rușinos!

Tocmai din aceste motiv, votul din 6 decembrie devine crucial pentru modernizarea și recredibilizarea României, pentru profesionalizarea managementului instituțiilor publice, pentru un Parlament pliat pe interesul național care să conlucreze loial cu Guvernul PNL și președintele Iohannis în următorii patru ani!

În fața uriașului tupeu pesedist, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a reacționat ferm.

“În ultimul an și jumătate, am reacționat public la fiecare jaf, tun sau combinație pe care fostul primar al sectorului 1 o orchestra. Consilierii PNL au votat împotrivă, au reacționat, ba chiar au ieșit din sala de ședinte, pentru a atrage atenția asupra gravității unor propuneri ale lui Tudorache. Și îi felicit că au rezistat presiunilor.

Nu mă surprinde știrea că Tudorache este acuzat de fapte atât de grave, nici decizia procurorilor de îl pune sub control judiciar. Dar nu mă antepronunț. Justiția își va face datoria. Însă, vreau să atrag atenția asupra acestui teatru pe care PSD îl face, în legătură cu suspendarea individului din partid. O manevră ieftină de a păcăli electoratul, în stilul lor clasic.

De fapt, legea nu permite retragerea unui candidat de pe listă. Suspendarea din partid este o încercare nefericită de distragere a atenției. Tudorache rămâne pe listă la Camera Deputaților, pe locul 2 în circumscripția București, imediat langa profesorul Rafila.

Ce ironie…PSD a încercat să mimeze o reinventare după epoca Dragnea, punând pe liste personalități din lumea medicală, pe care de fapt le compromite prin asocierea cu astfel de personaje care nu (mai) au ce căuta în arena publică. Și cu atât mai mult în Parlament, unde singurul scop este să beneficieze de imunitate.

Am încredere în justiția din România, care va cerceta și, la momentul potrivit, va sancționa în conformitate cu gravitatea faptelor.

Vinovații vor plăti. Până atunci, noi, cetățenii, avem la dispoziție un mijloc important de a taxa aceste derapaje. De a semnala că nu mai tolerăm astfel de indivizi în funcții publice. De a ne face auziți. VOTUL.

Pe 6 decembrie, am încredere că bucureștenii vor vota pentru dezvoltare și construcția României la care visăm. Nu pentru imunitatea unora”, a punctat, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.