Ciolacu, somat de PNL să scoată corupții de pe lista PSD pentru parlamentare

Share:

Candidatii PNL Bucuresti (foto: www.hotnews.ro) au mers luni dimineaţă la sediul central al PSD. Liberalii au depus o scrisoarea deschisă adresata preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Cei de la PNL le cer social-democratilor să se dezică oficial de candidaturile celor cu probleme penale.

PNL îi cere lui Ciolacu să scoată corupţii de pe lista PSD pentru parlamentare. Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare au mers, luni, la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă care îi este adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu. Liberalii susţin că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”. ”Sunteţi la fel de corupţi, aroganţi şi mincinoşi”, susţin liberalii, care-i cer lui Marcel Ciolacu se dezică de corupţii de pe listele PSD Bucureşti de la alegerile prezidenţiale.

„Am venit azi aici pentru a-i spune lui Marcel Ciolacu să își asume toți corupții din PSD, că este partidul corupţilor si avem in fiecare zi dovezi ca este asa. Aceasta campanie este pentru a arata cum încearcă PSD să fure şi aceste alegeri. De asta am venit, să îi spunem lui Ciolacu să îşi asume lista de la Bucuresti. Îi vom lăsa aceasta scrisoare domnului Ciolacu, aşteptam să ia o decizie privind corupţii de pe listele PSD. Sunt dovezi în spațiul public.„, a spus ministrul Finanţelor, liberalul Florin Cîţu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.