Liberalul Robert Sighiartău: “În politică, precum în viață, nu clădești pe nisip. Trebuie să ai ceva solid la temelie!”

Share:

De peste 30 de ani reformarea clasei politice se lasă așteptată. Prea multă iresponsabilitate, prea multă politizare, prea multe războaie electorale, prea multe orgolii și iluzii vândute românilor.

Fără principii, fără respect pentru semenii tăi și valori în care crezi și la care trebuie să aderi și care te fac mândru că ești român nimic nu se va schimba în direcția dorită de fiecare dintre noi. Tocmai din aceste motive, votul din 6 decembrie devine extrem de important pentru modernizarea României. Pentru recredibilizarea și profesionalizarea unor instituții confiscate deo gașcă pesedistă avidă să controleze și pervertească totul în jurul său, pentru un Parlament pliat pe interesele românilor, pentru investiții, pentru proiecte viabile, pentru redarea demnității românilor.

Tânărul Robert Sighiartău este (doar) unul dintre tinerii liberali pentru care valorile europene, familia, democrația, libertatea, respectul față de cetățean, reprezintă principii de viață. Principii solide fără de care nimic nu se poate clădi! Tocmai din aceste motive rezidă diferența uriașa dintre a înțelege politica și a respecta cetățeanul dintre PNL și PSD.

“În politică, precum în viață, nu clădești pe nisip. Trebuie să ai ceva solid la temelie: libertate, morală creștină, democrație și patriotism, respect pentru viață, demnitatea umană și familie, piață liberă și solidaritate. Sunt valorile în care cred. Cine vă spune că sunt învechite, depășite și contrare modernității acela e un politician sau formator de opinie străin de însăși eșența vieții. Adică străin de Binele așezat pe valorile Decalogului și ale Libertății. Aceste valori stau la temelia marii civilizații occidentale, au fost puse la baza Uniunii Europene de părinții ei fondatori. Nu sunt piese de muzeu cum ar dori unii foarte vocali astăzi. Ele trebuie apărate și aduse, peste tot, în viața oamenilor care trăiesc aici și acum”, a precizat, pe pagina de Facebook, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău.

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.