Liberalul Sebastian Burduja: “România merită să aibă un Parlament de partea oamenilor. Un Parlament care dă legi în interesul românilor!”

0

Cea mai mare capcană care este întinsă, abil, românilor, și în această campanie electorală, este uriașa diversiune potrivit căreia “toate partidele sunt la fel”. Că nu contează partidul, candidatul, omul din spatele candidatului. Că în ciuda votului nostru, după  6 decembrie, va fi la fel de rău. Oricare ar fi opțiunea noastră.

Personal, sunt convins, că în ciuda pandemiei românii vor ieși masiv la vot. Pentru că au înțeles diferența dintre PNL, PSD și USR-PLUS. Liberalii au demonstrat, în doar un an de zile, că pariul modernizării României poate fi câștigat. Că un Guvern PNL, susținut de un Parlament pliat pe interesul național, care va colabora loial cu președintele Iohannis, va reuși să recredibilizeze România și să profesionalizeze instituțiile statului. Dacă privim la ultimul an și vedem eforturile uriașe ale Guvernului minoritar PNL, boicotat sistematic de un Parlament controlat de majoritatea toxică PSD, în plină pandemie ,nu putem să nu înțelegem cât de simplu, logic, normal, este votul din 6 decembrie.

Nu avem dreptul să uităm aroganța, iresponsabilitatea și disprețul guvernărilor pesediste, nu avem dreptul să uităm de Liviu Dragnea și cei care i-au susținut demersurile criminale de subjugare a Justiției și care astăzi se afllă în fruntea PSD, nu avem dreptul să uităm de „10 august”, nu avem, de asemenea, dreptul să uităm toată demagogia și fuga de răspundere a liderilor USR-PLUS demonstrată, cu vârf și îndesat, în ultimii ani.

Marele atuu al PNL este calitatea candidaților la parlamentare, acolo unde, în foarte multe cazuri, tinerețea joacă un rol crucial. Tânărul lider al PNL Sector 1, secretarul de stat de la Ministerul Finanțelor, Sebastian Burduja, este (doar) unul dintre tinerii candidați liberali la parlamentare care prin pregătirea, viziunea și dăruirea lor pot schimba, radical, fața unui Parlament compromis și pot pune umărul la modernizarea României.

“Candidez la Camera Deputaților, pe listele PNL București, pentru că România merită să aibă un Parlament de partea oamenilor. Un Parlament care dă legi în interesul românilor și nu pentru protejarea unor interese de tipul celor penale așa cum s-a întâmplat în trecut. Un Parlament care să faciliteze și o democrație mai puternică și un proces de dezvoltare economică și o Românie cu fruntea sus în raport cu Europa și cu restul lumii.

PNL este în viziunea mea singurul partid autentic de dreapta, un partid care protejează proprietatea privată, care investește în infrastructură așa cum a demonstrat și în ultimele zece luni stabilind recordul ultimilor zece ani la sumele cheltuite pe proiecte de infrastructură, peste 35 de miliarde de lei, și nu în ultimul rând un partid care propune modele de oameni care deja au făcut multe lucruri, de la Oradea domnului Bolojan la Clujul domnului Boc, Reșița, și așa mai departe”, a precizat la TVR1, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

I.Badea

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.