PMP București, o echipă de 10+ pentru Capitală!

0

Candidații PMP București la Camera Deputaților și Senat, în frunte cu Eugen Tomac, Cristian Diaconescu, Ioana Constantin și Sebastian Moise, alături de echipele PMP din puternica filială bucureșteană și din sectoarele Capitalei continuă implicarea totală în această campanie electorală.

O campanie printre oameni, alături de oameni, pentru oameni. Un efort uriaș, în vremuri de pandemie, pentru a-i convinge pe bucureșteni că votul din 6 decembrie este mai important decât oricând.

Un vot dat echipei PMP București reprezintă, înainte de toate, un vot dat modernizării României. Un vot dat unei liste de parlamentari dedicați interesului național. Un vot dat unei liste de parlamentari implicați, responsabili, competenți, capabili și deciși să miște lucrurile în direcția dorită de milioanele de bucureșteni și implicit de români.

Educația, Sănătatea, Ordinea Publică, o mai bună gestionare a pandemiei de COVID-19, construirea a 1.000 de creșe și grădinițe, sunt  printre prioritățile PMP. Mai mult, modul în care liderii PMP au reacționat la decizia abuzivă de închidere a piețelor arată modul în care acest partid se raportează la producătorii agricoli și comercianții români.

Cultura, o altă temă uitată de guvernările ultimilor 30 de ani, se află, la loc de cinste, în programul PMP. “Alocarea a 1,5% din PIB pentru Cultură. Avem obligația, în vreme de criză, să susținem românii creativi care ne promovează cultura. Este responsabilitatea noastră să ne protejăm patrimoniul cultural. Este inacceptabil ca în anul 2020, clădirea simbol din centrul Bucureștiului, unde în noaptea de 23 spre 24 ianuarie 1859 s-a votat Unirea, să fie astăzi o ruină. Starea în care se află astăzi Hotelul “Concordia” ilustrează perfect dezinteresul politicienilor față de tot ceea ne reprezintă ca națiune” , a precizat liderul PMP, Eugen Tomac.

„Nu putem construi o Românie a viitorului fără a investi în cultura și patrimoniul românesc.

Toți cei care crează și promovează cultura trebuie sprijiniți de stat prin politici eficiente.

Cultura Mișcă România înainte!”, a punctat Tomac.

De asemenea, PMP insistă pe necesitatea de a avea două ministere noi în Guvernul României:

1.Ministerul pentru Inovare, Digitalizare și Inteligență artificială, pentru că este important, susține Tomac, să ținem pasul cu noile tehnologii și să le folosim pentru a ne dezvolta.

2.Ministerul pentru relația cu R. Moldova. “Acesta trebuia înființat demult. Relația cu românii de peste Prut este mai mult decât importantă, este o datorie pe care statul român o are față de cei care sunt, în fapt, parte a națiunii române”, a explicat liderul PMP.

În contextul unei pandemii necruțătoare care a ucis peste 10.000 de români, în plin război electoral PSD-PNL, în condițiile unei alternative mincinoase, marca USR-PLUS, în care demagogia și fuga de răspundere reprezintă o „normalitate” de evitat, votul din 6 decembrie este de o importanță uriașă. Iar candidații PMP din București și din toată țară, selectați după o analiză riguroasă, pot face diferența în următorii patru ani. Mai ales că Traian Băsescu, cel mai influent lider politic postdecembrist, susține candidații PMP.

Viitorul Parlament trebuie să fie subordonat interesului național și implicit românilor. În caz contrar, ne așteaptă patru ani extrem de dificili!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.