Uriașa diferență dintre demagogie și responsabilitate. De ce se teme Gabriela Firea de noul primar general, Nicușor Dan?

0

Noul primar general, Nicușor Dan, este, înainte de toate, un altfel de edil. După 30 de ani de primari generali, incapabili să-și depășească orgoliile și incompetența și care să înțeleagă că interesele bucureștenilor primează în dauna găștile politice și financiare care i-au controlat, Nicușor Dan a readus normalitatea la Primăria Capitalei. Un edil  care a înțeles că bucureșteanul merită respect, merită să știe adevărul, merită să fie un partener corect al Primăriei Generale în derularea proiectelor din viitorii patru ani.

După patru ani mandat toxic Firea –PSD în care bucureșteanul a fost „inundat” de iluzii și „războaie” cu vinovați imaginari scoși țapi ispășitori pentru eșecurile (fără număr) ale primarului general, modul profesionist al lui Nicușor Dan de a privi administrația, managementul și implicit bucureșteanul o deranjează vizbil pe pesedista Firea. Și pe susținătorii săi din televiziunile de casă.

Gabriela Firea știe foarte bine că bucureștenii au văzut și înțeles, rapid, diferența dintre ea și Nicușor Dan. Știe foarte bine că mandatul său a reprezentat un uriaș eșec. Știe foarte bine că bugetul Primăriei Generale a fost căpușat de găști de partid și nu numai. Știe foarte bine că banii s-au epuizat iar mandatul noului primar general reprezintă o provocare uriașă.

Tocmai din acest motiv, atacurile lui Firea la adresa lui Nicușor Dan vor continua. În ciuda faptului că Nicușor Dan a început rapid să găsească soluții pentru rezolvarea uriașelor probleme rămase nerezolvate în ultimii patru ani. Traficul este infernal, poluarea, la cote de avarie, Termoenergetica și RATB doi coloși care produc pierderi greu de gestionat… Provocările sunt numeroase, aparent imposibil de rezolvat. Cu toate acestea, modul în care în mai puțin de 30 de zile Nicușor Dan a demarat, alături de Guvernul Orban, soluții și proiecte pliate pe realitatea Bucureștiului, este dătător de speranțe. În tot acest timp, Gabriela Firea va continua să critice, să acuze, să dezinformeze… Se anunță patru ani grei pentru noul primar general.Sunt convins, însă, că, după patru ani de mandat al lui Nicușor Dan, Capitala va arată așa cum ne-am dorit fiecare dintre noi…

 

 

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.