Gabriela Firea acuză, Nicușor Dan caută soluții…Bucureștenii, o prioritate pentru noul primar general!

În timp ce noul primarul general, Nicușor Dan, a reușit în mai puțin de o lună de la începutul mandatului său să aducă normalitatea la Primăria Capitalei și să înceapă, rapid, rezolvarea marilor probleme cu care se confruntă bucureștenii, fostul edil pesedist, Gabriela Firea continuă să acuze, să atace, să critice, în încercarea disperată de a spăla urmele rușinosului mandat pe care, prin votul bucureștenilor, l-a încheiat pe 27 septembrie.

Liderul PSD București, Gabriela Firea, a postat un mesaj dur pe reţelele de socializare la adresa lui Nicuşor Dan şi  a lui Ludovic Orban pe care îi acuză că au confiscat munca ei şi a echipei sale.  “Cu plăcere, domnule Dan! Cu plăcere, domnule Orban! Iar ati confiscat munca mea si a echipei mele. Aveti obrazul gros!”, a reacționat, în stilul caracteristic, Gabriela Firea.

Pe de altă, Nicușor Dan continuă să pună interesele bucureștenilor mai presus de interese de gașcă sau de partid așa cum, se pare că, a procedat fostul edil pesedist!

“10 spitale bucureștene vor beneficia de noi dotări și echipamente pentru a trata mai bine pacienții COVID-19, în special cei care fac forme severe ale bolii. E vorba despre aparate de ventilație, stații de monitorizare a funcțiilor vitale, ecografe, seturi de resuscitare, defibrilatoare și alte aparate medicale de care pacienții au nevoie maximă.

Mă bucur mult că reușim să asigurăm resurse suplimentare în lupta contra pandemiei și că, împreună cu Ministerul Sănătății și cu Ministerul Fondurilor Europene, oferim noi mijloace pentru ca medicii bucureșteni să salveze noi vieți. Apreciez sprijinul și implicarea directă a premierului Ludovic Orban pentru ca acest proces să aibă loc în cel mai scurt timp posibil”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, primarul general, Nicușor Dan.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.