Pariul lui Ponta- oameni competenți în viitorul Parlament. Candidații Pro România la parlamentare fac diferența (și) în Timiș!

0

De 30 de ani, România este inundată în promisiuni electorale. Iar timișenii nu au făcut notă discordantă. Astăzi, mai mult decât oricând, a venit vremea unui vot responsabil. Fiecare vot poate face diferența privind modalitatea în care va fi guvernată România în următorii patru ani. Tocmai din aceste motive trebuie votat, în primul rând, omul, profesionistul din spatele listei de partid. În interesul unui Timiș nou, modern, european, care să fie susținut în Parlament de oameni competenți care să se lupte pentru proiecte ambițioase și care să miște, prin prestația lor, Timișul în direcția dorită de fiecare dintre timișeni.

Echipa de candidați ai Pro România Timiș este extrem de redutabilă. În toate județele, iar Timișul nu face notă discordantă, Ponta a pus un accent uriaș pe competență, profesionalism, pe oameni de caracter, și sunt convins că pariul său, pariul modernizării României, va fi câștigat. Mai mult, fuziunea cu ALDE a crescut, semnificativ, forța electorală a Pro România, singurul partid autentic de stânga. Ponta și Tăriceanu, doi dintre liderii cu o experiență politică uriașă, reprezintă, astăzi, o alternativă reală la derapajul PSD, o alternativă reală la guvernarea haotică, plină de gafe și abuzuri, a liberalilor, o alternativă la demagogia crasă a liderilor USR-PLUS.

Pe lista Pro România Social Liberal se află, în Timiș, persoane cu notorietate, cunoscute și respectate în județ, precum Nicolae Birău, Roxana Iliescu, Doru Homorodean, Alin Vâşcu, Ramona Iuhasz, care vor candida la Senat,  respectiv Adrian Pau, Marian Coandă (ALDE), Valentin Korman, Manuel Farca și Cristian Dolecek la Camera Deputaților. Avocați, ingineri, economiști, numai unul și unul, s-ar putea spune, dacă iei fiecare nume în parte de pe lista respectivă. Candidați de calibru care pot duce partidul la un scor electoral, pe cât de ambițios, pe atât de realist, de 15 la sută în județul Timiș.

Primarul comunei Variaș, Nicolae Birău, conduce lista Pro Româna Timiș pentru Senat.

“De mai bine de opt ani sunt primarul Variașului, una dintre cele mai mari comune din județul Timiș, și cred că primul lucru care mă recomandă este experiența administrativă acumulată în această perioadă. M-am lovit de o legislație confuză uneori, interpretabilă de foarte multe ori, de piedici reale în calea unei dezvoltări mai rapide a comunităților locale”, a precizat Birău, cel care a avut realizări importante în comunitatea pe care o administrează și care a arătat prin prestația sa ca edil că se poate și care este convins că este necesar ca în funcții precum cea de senator este important să acceadă oameni cu experiență politică, administrativă și cu realizări.

Candidații Pro România Timiș au proiecte ambițioase pentru județul lor, proiecte care trebuie susținute nu doar de parlamentarii Pro România, ci și de cei din celelalte partide: autostrada Timișoara – Moravița, construirea Spitalului Regional, investiții majore în infrastructura educațională etc. Toate acestea au ca scop final un trai mai bun pentru timișeni, singurii care contează cu adevărat!

În contextul unui stil dâmbovițean, tot mai nociv, de a face politică îmbrățișat de majoritatea actorilor politici, liderii Pro România, de la Centru și din teritoriu, fac o campanie alături de oameni, printre oameni, pentru oameni.

Dincolo de inevitabilele promisiuni electorale, mai ales în Timiș, cetățenii trebuie să voteze nu pentru candidații unui partid sau al altuia, ci pentru ei înșiși, pentru interesele lor, pentru un Timiș modern, care să renască după 6 decembrie. Este atât de simplu!

I.Badea

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.