Raed Arafat, avertisment dur în privința aglomerației de la metrou în plină pandemie

0

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a reacționat, marți, după ce în mass-media au apărut mai multe imagini cu aglomerația de la metrou, după o defecțiune pe segmentul dintre staţiile Mihai Bravu şi Dristor 1, care a afectat traficul pe Magistralele 1 şi 3, spunând că au fost luate măsuri în acest sens.

„Nu am văzut imaginile de la metrou, însă noi am luat niște măsuri pentru reducerea impactului pe metrou și transport în comun. Dacă s-a întâmplat undeva ceva, incidentul va trebui analizat, să vedem care e motivul”, a declarat Arafat, la un post TV.

„Firmele de pază trebuie să oprească oamenii să intre în momentul în care există o defecțiune. Dacă avem instantaneu, oamenilor trebuie să li se spună instantaneu să nu mai intre. Este o problemă de gestionare a mulțimii. Soluția era să-i oprim în aer liber, nu să îi lăsăm să intre. Oamenii pot să se supere, dar în astfel de situații, în loc să aștepte în interior și să se infecteze fiind unii lângă ceilalți, mai bine rămân afară. Nu ajung mai repede dacă se împing să intre înăuntru”, a spus Raed Arafat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.