Solistul trupei Voltaj, Călin Goia, laudă „Planul pentru România” lansat de Sebastian Burduja: „ Mi-a dat speranță si încredere că suntem pe drumul cel bun!”

0

Am spus-o și o voi repeta la nesfârșit, România nu se va putea moderniza, profesionaliza, reforma, fără idealiști, fără oameni tineri, bine pregătiți, care cred în viitorul său și care, mai presus de orice, sunt deciși să pună umărul la recredibilizarea unei țări prea mulți ani strivită între orgolii, corupție, incompetență și interminabile războaie politice.

Liberalul Sebastian Burduja este doar unul dintre tinerii care s-au întors, în România, din dragoste pentru o țară care merită mult mai mult. Care merită să fie respectată, iubită, înțeleasă și mai ales modernizată și recredibilizată. Un pariu uriaș, o luptă ce trebuie câștigată cu orice preț.

Sebastian Burduja este un tânăr politician care a înțeles lecțiile oferite de istorie. Și care nu va renunța niciodată la idealul său și anume ca românii (împrăștiați prin toate lumea) să revină acasă. Pentru că, Sebastian Burduja, este convins că împreună vom fi mult mai puternici. Că împreună vom da o palmă usturătoare celor care au tot interesul să să ne arunce peste granițe cât mai repede. Că România nu este pierdută cât timp nu o abandonăm. Că împreună vom reconstrui țara la care visăm cu toții. De prea mulți ani.

Cartea lui Sebastian Burduja „Planul pentru România – 7 revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem” reprezintă, înainte de toate, o provocare la adresa tuturor românilor liberi, de acasă și de pretutindeni, care trebuie să înțeleagă că nimic nu este pierdut în România și că acum se joacă totul. Și că fiecare român poate avea succes acasă prin implicare, dăruire, muncă și merit!

Cea mai mare satisfacție vine, însă, când români adevărați, care au făcut ceva pentru țara asta, ți-au citit volumul și îți transmit un mesaj de apreciere.

„Pentru că în curând vine ziua noastra, a românilor, vă recomand o carte interesantă despre ce putem face fiecare dintre noi pentru România. Mie unul, mi-a dat speranță si încredere că suntem pe drumul cel bun. M-am bucurat să descopăr în persoana autorului un român tânăr, educat si implicat!”, a precizat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

“Multumesc, Calin Goia – Voltaj

Cel mai frumos mesaj de apreciere si încurajare, de la un om care iubește sincer România”, i-a răspuns lui Călin Goia, pe pagina sa de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

Cartea “Planul pentru România – șapte revoluții intelectuale pentru țara în care vrem să rămânem” poate fi găsită pe

site-ul Editura Litera: https://bit.ly/3mrEtiz.

Apple Books: https://apple.co/32hBnpJ.

Librăriile Cărturești, Diverta și Compania de Librarii Bucuresti.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.