Veste uriașă în lumea sportului. Își revine Michael Schumacher?

0

Michael Schumacher dă primele semne de recuperare! Jean Todt, alături de care germanul a obținut succese memorabile în Formula 1, a anunțat că fostul campion mondial este la curent cu parcursul fiului său, Mick Schumacher, care concurează în Formula 2.

Michael Schumacher, egalat recent de Lewis Hamilton la numărul de titluri câştigate, 7, a fost ales de fanii Formulei 1 drept cea mai influentă persoană din istoria acestui sport. Fostul mare campion mondial a primit 61 la sută din voturi. Accidentul teribil al pilotului legendar din Formula 1 a avut loc pe 29 decembrie 2013, când germanul a suferit atunci un traumatism cerebral sever, în timp ce se afla la schi în Alpi.

„Scopul final este Formula 1. Cred că este obiectivul tuturor piloţilor care sunt în Formula 2. Ştim însă că sunt locuri limitate în F1. Cine le primeşte în final este ceva ce ştiu doar şefii. Scopul meu este să fiu în vârf şi să lupt cu cei mai buni”, a spus recent Mick Schumacher, în vârstă de 21 de ani.

„Bineînțeles că Michael urmăreşte cursele în care participă fiul său. Este la curent cu tot ce face. Probabil anul viitor Mick va fi pilot în Formula 1, o mare provocare. Dar toată lumea așteaptă un nou Schumacher la cel mai înalt nivel”, a spus Jean Todt, citat de ProSport.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.