Maia Sandu, apel către moldoveni pentru reducerea efectelor pandemiei

0

Președintele ales de la Chișinău, Maia Sandu, a lansat un îndemn către cetățeni să aibă în continuare grijă de sănătatea proprie, a familiilor lor și să fie „solidari cu cei mai vulnerabili”. Știu că am obosit cu toții, știu că această situație creată de pandemie devine tot mai apăsătoare și tot mai dificilă pentru noi, dar pericolul cel mare nu a trecut.  De responsabilitatea și solidaritatea noastră depinde sănătatea noastră și a celor din jurul nostru”, a transmis oficialul din Republica Moldova, citată de Radio Europa Liberă Moldova.

Ea a îndemnat cetățenii să poarte mască și să amâne „petrecerile și alte evenimente pentru mai târziu”. „Vă rog foarte mult să ne solidarizăm și să fim buni unii cu alții, pentru că doar așa putem să depășim această perioadă dificilă, doar prin responsabilitate și bunătate putem să ieșim cu bine din această situație grea”, a mai declarat Maia Sandu.

În Moldova, au fost depistate, de la debutul pandemiei, aproape 100.000 de cazuri de SARS-COV-2. 2.188 de persoane au pierdut lupta cu virusul din China în acest interval.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.