Vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja: “Guvernul Orban și-a asumat repunerea României pe șine după dezastrul lăsat de guvernarea pesedistă!”

0

De un an de zile guvernarea Orban, cu bune și rele, este boicotată de un Parlament confiscat de găștile din PSD. Și asta în disprețul milioanelor de români grav afectați, pe plan sanitar și economic, deo pandemie necruțătoare. Am asistat la atacuri furibunde în care liderii PSD și televiziunile de casă au exacrbat atacurile la adresa liberalilor și a președintelui Iohannis. Teama că vor pierde, definitiv Puterea, provoacă veritabile coșmaruri în Kiseleff. Austeritatea Opoziției nu este o variantă de luat în calcul pentru mai-marii din PSD. Iar disperarea este de înțeles…

În aceste condiții, românii trebuie să iasă la vot pe 6 decembrie. În ciuda pandemiei. Importanța votului la alegerile parlamentare este uriașă. Pentru că pe 6 decembrie vom decide nu numai componența politică a Parlamentului, dar și direcția în care va merge România în următorii patru ani. Viitorul României se află, practic, în votul fiecăruia dintre noi.

Mesajul transmis românilor de vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja, arată, până la urmă, diferența uriașă dintre modul în care PNL și PSD înțeleg guvernarea și modul de raportare la cetățean.

“Guvernul liberal și-a asumat repunerea României pe șine după dezastrul lăsat de guvernarea pesedistă. Am reușit să oprim atacurile la adresa justiției și la adresa statului de drept și să salvăm economia națională de la prăbușire.

Viziunea liberală înseamnă repunerea României pe traiectoria europeană, reconectarea ei cu valorile democratice și marginalizarea discursului extremist, anti-occidental. Veniți la vot pe 6 decembrie!

Împreună dezvoltăm România și Noul București”, a precizat, pe pagina de Facebook, vicepreședintele PNL, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.