Contre Rareș Bogdan-Valentin Lazea (BNR). Liberalul dă asigurări că nu vor exista tăieri de salarii în 2021!

0

Rareş Bogdan îl contrazice pe economistul-şef BNR, Valentin Lazea, care a avertizat că în 2021 vor fi luate măsuri dure, precum tăieri de salarii, pentru a fi redus deficitul bugetar. Prim vicepreşedintele PNL a catalogat afirmaţiile lui Lazea drept „chestiuni catastrofice” şi a dat asigurări că românii nu vor avea parte de tăieri.

Rareş Bogdan a catalogat, miercuri, la Romania TV anunţul economistului-şef al BNR care a precizat că salariile bugetarilor ar trebui reduse cu 20 la sută drept „o variantă extrem de neagră.

„E o ştire uşor alarmistă, prezentat totul într-o variantă extrem de neagră.

Nu tăiem nimic. Nu va fi niciun lockdown, nu se va închide România. Preşedintele a anunţat ferm acest lucru”, a menţionat Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a precizat că nu-l cunoaşte personal pe Valentin Lazea şi speră ca guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, „va lua măsuri în ceea ce-l priveşte”.

„Dacă economistul-şef al BNR vorbeşte despre astfel de chestiuni catastrofice, mi se pare extrem de grav, mai ales cu câteva zile înainte de finalul unei campanii electorale extrem de tensionate. Sunt absolut convins (că şi-a întrebat superiorul)”, a afirmat europarlamentarul liberal.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.