George Simion și AUR, singura alternativă la dezastrul generat de guvernările postdecembriste

2

De peste 30 de ani românii sunt umiliți deo clasă politică iresponsabilă, incompetentă, coruptă și plină de dispreț la adresa cetățeanului. Ziua de 6 decembrie, ziua votului la parlamentare, reprezintă, până la urmă, ziua în care ne putem lua țara înapoi. Noi, milioanele de români care nu contăm decât în ziua votului.

Alianța pentru Unirea Românilor reprezintă o alternativă reală la dezastrul generat de guvernările ultimilor 30 de ani fie ele de stânga, de dreapta, sau partenere în alianțe de guvernare străine românilor.

Liderul AUR, tânărul George Simion, este convins că AUR este singura alternativă pentru românii care s-au săturat să fie mințiți. Mai mult, George Simion spune că AUR va fi surpriza alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

“Vom fi surpriza acestor alegeri. Fiecare guvern provizoriu care s-a instalat și-a plătit guvernarea cu distrugerea bogăției naționale, cu închiderea fabricilor, cu distrugerea locurilor de muncă. Suntem singurul partid care este pe toate buletinele de vot din toată țara și în diaspora, unde avem o susținere foarte mare din partea românilor plecați peste hotare.

AUR se adresează românilor dezamăgiți de felul în care s-a distrus industria, ni se taie pădurile și se distruge producătorul român și afacerile românilor. Avem la baza doctrinară patru piloni: familie, națiune, credință și libertate, a precizat George Simion candidat AUR la Camera Deputaților pentru București.

AUR atacă parlamentarelor cu candidați competitivi, entuziaști, bine pregătiți, care sunt deciși să miște România în direcția cea bună. George Simion, unul dintre cei mai implicați tineri politicieni, care nu a ezitat să se lupte cu un sistem putred, reprezintă, împreună cu inimoasa sa echipă, garanția reformării clasei politice. Tocmai din aceste motive votul din 6 decembrie devine mai important decât oricând!

I.Badea

Citește și
2 Comentarii
 1. Feraru Cristina spune

  Votez Aur pentru o tara mai buna

 2. Argentina Malcea spune

  ” Iremediabila este numai greseala de a te lasa strivit .” – Octavian Paler
  ” Nimeni nu te poate face sa te simti inferior fara acordul tau . ” – Eleanor Roosevelt
  In fruntea Romaniei trebuie sa fie romani inteligenti , intelepti , buni gospodari care sa iubeasca Romania si pe romani .
  Suntem urmasi demni ai stramosilor nostri .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.